2013 yılbaşı

NESNESLİS 2013 YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

00:26

Herkese Merhaba
O kadar yoğun bir koşturmacanın içindeyim ki tam istediğim gibi bloğumla ilgilenemiyorum.Öncelikle bunun için özür dilerim ama en kısa zamanda düzenli ve değişik içeriklerle karşınızda olacağım.    2013 'e veda ederken yılın son  blog çekilişini sizlere takdim ediyorum :) İçinde yılbaşı gecesinde ihtiyacınız olucak makyaj ürünlerini koymaya çalıştım.Bakalım içinde neler varmış :)



Bu seti kafamda oluştururken düşündüğüm şey yılbaşı makyajına uygun ve kalıcı olmasıydı. İçine özellikle denenmek istenen ürünleri koymaya çalıştım.Tek tek neler varmış yokmuş görelim bakalım.


2 Adet China Glaze (Pızzazz-Glam)


1Adet Benefit Erase Paste Kapatıcı (2 noMedium)


1  Adet Benefit The Pore Fassional (Gözenek Küçültücü Baz ) 7.5 ml 


1 Adet YSL Le Teint Touche Eclat Fondöten Br50 Beige Rose Rengi 5 ml


Lancome Hypnose Doll Eyes 2 ml


1 Adet Sephora Mysterious Forest Tekli Far


1 Adet Lancome Göz Makyaj Temizleyicisi 30 ml


1 Adet Lancome  01 Noir Siyah Göz Kalemi 0.7gr

Ve içinde ufak tefek süprizler :)

Şartlar:

Tek zorunlu şartım bloğumu  + GFC ve +G ekleyip bu postu G+ paylaşmanız.

Ek hak olarak sadece İnstagram'da  @nesneslis 'i ekleyip #nesneslisyılbası hastag'i ile aşağıdaki fotoğrafı paylaşmanız halinde +1  olarak gelicektir.Bu kısım gerçekten önemli çünkü diğer instagramdaki çekilişle karışmaması için bu hastag'i kullanmanız gerekiyor.



Bütün bunları yaptıktan sonra aşağıda yorum kısmına linkleri yazmanız yeterli. Çekiliş 03.12.2013 00:00 'da başlamış olup 25.12.2013 23.59'da sona ericektir.

Herkese Bol Şanslar..
NOT
  ARKADAŞLAR +GFC (sağ tarafta bu siteye katılın yazan kısım) YAPMAYI UNUTANLAR VAR TEK TEK BİLDİREMİYORUM TEKRAR KONTROL EDERSENİZ SEVİNİRİM










Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook