blog çekilişi

İlk Blog Çekilişi Hemde Şanslı 2 Kişiye...

14:14

Blog dünyasında çekiliş yapmak sanırım olmazsa olmazlardan biri.Ben şu ana kadar hiçbir çekilişe katılmadım ve katılmayı da düşünmüyorum.Çünkü gerçekten  verilen hediyelerin , o ürünlere bir şekilde sahip olamayacak kişilere gitmesini isterim.Ve çoğunlukla da kozmetik çekilişleri olduğu için sanırım bende böyle bir düşünce oluştu.Ama kozmetik dışı değişik bir çekilişe denk gelirsem o zaman belki.Neyse efendim ben lafı uzatmayayım.Günlerdir nasıl  bir çekiliş yapsam diye düşündüm.Sanırım şu ana kadar yapılan çekilişlerden farklı  bir çekilişle karşı karşıya olacaksınız.Nasıl mı? Hemen anlatmaya başlıyorum.Size 2 seçenek sunacağım.Bunun 1. si benim hazırladığım bir paket.Aşağıda açıklamasını ve ürünleri koyacağım.Diğeri ise 50 TL'ye kadar size limit vereceğim ve ürüne siz karar vericeksiniz. Seçtiğiniz ürün kozmetik olabilir, kitap olabilir,bir kıyafet olabilir gibi gibi.Buna siz karar vericeksiniz.Bu ürün benim ulaşabileceğim bir ürün olmalı ki daha sonrasında sıkıntı yaşamayalım.Ve ürününüz 50 tl üstü olursa malesef elenmiş olucaksınız. Eğer öncesinde bana mesaj atarsanız çok daha sağlıklı bir iletişim kurmuş ve daha sonrasında da sıkıntı yaşamamış oluruz.

Gelelim 1.Paketimize neler varmışş :)


1 adet Urban Decay Original Primer Lotion (Göz Far Bazı) Orjinal Boy

1 Adet Victoria's Secret Angel Fragnance Mist Brume Parfümee 75 ml
1 Adet Kryolan High Gloss (Cherry Blossom) 
Rengi gül kurusu daha iyi anlamanız için yakından çekmeye çalıştım.

Ekstra olarak aşağıdaki ürün numunelerinide yollayacağım.


Eğer bu paket değilde 50 TL 'lik seçenekten yararlanmak istiyorsanız,yorum yaparken 2.seçenek diye belirtip seçtiğiniz ürünü yazmanız gerekiyor.Lütfen seçenek belirtmeyi unutmayalım.


Gelelim bunlar için ne yapmalıyız.Tek zorunlu şartım google + eklemeniz ve bu postu g+ yapmanız.Onun dışında ek hak kazanmak isterseniz;
-- Facebook'ta duyurup  çekiliş link paylaşımı için +2 hak  Facebook'tan  beni eklemek için tık tık
--Bloğunuzda  duyurup çekiliş  link paylaşımı için + 2 hak (lütfen blog adresinizi belirtiniz)
--Blog Lovin 'de takipçim olursanız + 1 hak  (  Ana sayfada sol üst köşeden ekleyebilirsiniz)
--Instagram'dan ekleyip aşağıdaki çekiliş fotosunu yayınlarsanız +2 hak Instagram'da eklemek için  tık tık
--Twitter'dan takip edip çekiliş link paylaşımı için + 1 hak  Twitter'dan eklemek için  tık tık

Çekiliş 15.09.2013 te başlayıp 30 Eylül gece 00:00 da biticektir. Kazanalar 2-3 gün içerisinde açıklanıcaktır. Türkiye dışı malesef gönderim yapamıyorum.Lütfen yorumlardan sonra mail adresinizi yazmayı unutmayınız.Ayrıca yorumlarda paylaştığınız linkleri ve hangi hediye seçeneğini istediğiniz belirtmeyi unutmayın. 2.seçenek seçen arkadaşlar öncesinde bana danışıp ürünü yazarlarsa daha sağlıklı olur.Son olarak sahte hesap açıp sadece çekiliş duyurusu yapanlar elenicektir. Kargo ücreti bana aittir.Sanırım eksik bir şey kalmadı :)Sorularınız için sessizyurek06@gmail.com  adresinden ulaşabilirsiniz.
Herkese bol şans..
Sevgilerle..

ÇEKİLİŞ SONA ERMİŞTİR.KATILIM İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER 2 GÜN İÇERİSİNDE KAZANANLARI DUYURUCAM .





Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook