denediklerim

N-balsam Tırnak Kremi

23:23

El ve tırnak kremlerinin ayrı ayrı kullanılmasının gerektiğini düşünenelerdenim. Tabi ki ciddi tırnak sorununuz yok ise.



Bu aralar ciddi ciddi tırnak ve saçlarım benim sabrımı deniyorlar.Tırnağımdaki ikiye ayrılma sorununu bu kremle çözdüm şükür.N-balsam sadece eczanede satılan bir ürün.




Ben ürünü hala kullanmaya devam ediyorum yaklaşık 2 hafta oldu ve sonuçlarını almaya başladım.Gözüm kapalı tavsiye edeceğim nadir ürünlerdendir.Çünkü daha öncesinde de kullanmışlığım var.

Bir siteden aldığım ürün açıklaması aynen şöyle:

N Balsam Tırnak Kremi 10gr

Dermoskin Nail Balsam Cream

Tırnak Kırılmalarına Karşı bakım kremi. Güçlü , Sağlıklı Ve Bakımlı Tırnaklar
• Tırnak yüzeyinde oluşan ince çizgilerin ve beyaz lekelerin giderilmesine,
• Azalan tırnak büyümesini hızlandırmaya,
• Çatlamış ve incelmiş tırnakları güçlendirmeye,
• Nem dengesini düzenleyerek tırnaklara elastikiyet ve parlaklık kazandırmaya,
• Tırnak üzerinde bariyer oluşturarak etkin kimyasallardan (temizleme ve yıkama malzemeleri v.s) korumaya yardımcı olur.
Tırnak yapısında oluşan bozukluklar görsel olduğu kadar sağlık açısından da büyük problemlere sebep olur. Beslenme bozuklukları (özellikle protein eksikliği), aşırı suya veya kimyasallara maruz kalmak, tırnağın nem dengesinin bozulmasına, kırılma, matlaşma veya ayrışmaya neden olur.
Tırnak Bozuklukları
Tırnaklardaki Beyaz Lekeler
Tırnak keratinindeki beyaz lekelerin nedeni; hava kabarcıkları, tırnakların keratinizasyonu sırasında lunula bölgesindeki bozukluklar, aynı dönemde oluşan mantar hastalıkları ve tırnak plakasının zedelenmesidir.
Yumuşak Tırnaklar
Tırnaklardaki kırılma, matlaşma veya ayrışma, uygun olmayan işlemlerin uygulanması, aşırı uzatma, kötü beslenme ve özellikle de insan organizmasındaki protein eksikliğidir. Bazı temizlik ve yıkama malzemelerinde ve tırnak cila çıkarıcılarında görüldüğü gibi, agresif çözücü ve tensidler, tırnaktaki protein materyalini ve yağını alıp onları kırılgan hale getirebilir. Buna engel olmak için, Dermoskin tarafından geliştirilen Nail-Balsam, tırnağı ve matriks bölgesini korur, besler ve canlandırır.
Önemli etken maddeler ve taşıyıcıları içeren NAİL BALSAM tırnağa yoğun nem verir ve tırnak yapısının güçlenmesine yardımcı olur. Aşırı su kaybının neden olduğu gevrek tırnakların doğal sertleşmesini sağlar. Problemli tırnaklar dışında orta yaşın üzerinde düzenli kullanılması önemlidir çünkü ilerleyen yıllarla birlikte, tırnak incelir ve zedelenmesi kolaylaşır.
Nail Balsam’ın İçeriği
Etken Maddeler
• Keratin amino asitleri
• Collagen amino asitleri
• Sojadine (phytosterols)
Keratin Amino Asitleri, Collagen Amino Asitleri
Protein kompleksidir.
Keratin Amino Asitleri
Güçlendirici ve besleyici etkisi ile kimyasal maddelere direnç oluşturur. Tırnağın esnekliğini bozmadan sertleşmesine yardımcı olur.
Collagen Amino Asitleri
Tırnak neminin dengelenmesinde çok önemli rol oynar. Mat görünümlü tırnakların parlak ve elastik görünmesine yardımcı olur.
Sojadine
Özel moleküler yapısı nedeniyle tırnak üzerinde film tabakası oluşturarak kimyasal maddelerin absorbe olmasını ve aşırı su kaybını engelleyerek tırnağın nemlenmesine yardımcı olur.
Ürünün Formülasyonunda Bulunan Diğer Maddeler
Petrolatum, Liquid parafin, Tribehenin, Synthetic bees wax, Lanolin Alcohol, Bıs-Diglycerylpolyacyladipate( bitkisel kökenli lanolin alternatifi).
Dermoskin Nail Balsam; aseton, deterjan v.s gibi agresif kimyasalların ve çözücülerin yok ettiği tırnak yağını ve nemini geri verir. Tırnakların parlak ve elastik görünmesine yardımcı olur. Ayrıca tırnak yüzeyinde bariyer oluşturarak tırnağın doğal neminin kaybolmasını engellemeye yardımcı olur.
Uygulama Şekli
Nail Balsam uygulama sırasında tırnakta kalması, masaj yoluyla kolayca emilmesi için oldukça kıvamlı hazırlanmıştır ( Soğuk iklimlerde oda sıcaklığında bekletmek ürünün tüpten kolay çıkmasına yardımcı olur) . Tüpün kapağına yakın bölümünden sertçe bastırılarak çıkarılır, tırnak üzerine mercimek tanesi büyüklüğünde konulur, parmak ucuyla masaj yapılarak emdirilir. ( Bir tüp n-balsam, tüm tırnaklara 100 kez uygulama için yeterli miktardadır).
Uyarılar
Nail Balsam, iyice penetre olmasını sağlamak için tırnak cilası ve diğer tırnak ürünlerinden önce uygulanmalıdır. Ojeli tırnaklara uygulamak zorunda kalınırsa sadece tırnak diplerine uygulanabilir. Maksimum etki alınabilmesi için doğru uygulama yukarıda ifade edildiği gibi çıplak tırnak üzerine olmalıdır.


Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook