basın bülteni

Basın Bülteni- Pril, marka yüzü Açelya Akkoyun’u Ankaralılarla buluşturuyor.

21:28

Henkel’in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril, Türkiye’nin en hamarat hanımını seçiyor.

Pril, marka yüzü Açelya Akkoyun’u Ankaralılarla buluşturuyor.

Hamarat hanımların bulaşıktaki değişmeyen tercihi Pril, şimdi Türkiye’nin en hamarat hanımlarını seçiyor. Bu amaçla özel bir araç hazırlayan Pril, ülkemizin en büyük şehirlerine uğramak üzere yola çıkıyor. Pril’in ilk durağı ise ülkemizin başkenti Ankara olacak. Marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Ankaralılarla buluşacak olan Pril, burada gerçekleştireceği seçmelerle Ankara’nın en hamarat hanımını seçecek. Ankara birincisi, daha sonra Türkiye’nin en hamarat hanımının seçileceği İstanbul’daki finallere katılma hakkı kazanacak.  


Pril, Türkiye’nin en hamarat hanımını seçmek için Ankara’da…

Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, ülkemizin farklı şehirlerindeki hanımlarla buluşmak ve Türkiye’nin en hamarat hanımını seçmek amacıyla harekete geçti. Hazırladığı özel araçla şehir şehir dolaşacak olan Pril, 14 Mayıs 2014 Çarşamba günü ilk olarak Ankaralı hanımlarla buluşacak. Pril, bu amaçla kendine güvenen tüm hanımları, marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte Ankara’nın Yenimahalle pazar alanına bekliyor olacak. Burada gün boyu gerçekleşecek yarışmada hanımlar, Pril ile en kısa sürede, en çok tabağı yıkamaya çalışacak. Ankara’nın birincisi ise 7 Haziran 2014 tarihinde İstanbul’da yapılacak yarışmaya katılarak Türkiye’nin en hamarat hanımı olmak ve beyaz eşya setinden oluşan birincilik ödülünü kazanmak için yarışma fırsatına sahip olacak.   


Pril, ayrıca yine Açelya Akkoyun ile Ankaralı blogger’ları 14 Mayıs 2014 tarihinde Midpoint restoranda buluşturacak. Ankaralı blogger’lar, böylece Açelya Akkoyun ile tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalamış olacak.





Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, 2013 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,5 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.


Basın Bülteni

Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook