at kılı fırçası

Blog Çekilişi ( Cosmed -Eda Taşpınar )

22:50

Herkese yine yeniden Merhaba :)

Bu sefer ki çekilişimi özellikle biz bayanların derdi olan selülit sorunu olanların hoşuna gideceğini düşündüğüm ürünleri paylaştım.Bu çekiliş için öncelikle şunu belirtmek istiyorum.Ürünü kazanan her kim olursa olsun o kişiden ürünlerin yorumlarını almak istiyorum.Bunu bir nevi zorunlu şart olarak düşünebilirsiniz.Eğer bunu kabul ediyorsanız çekilişe katılınız lütfen.





Ürünlerimize tek tek bakalım.



1 Adet Eda Taşpınar Doğal At Kılı Fırçası.


1 Adet  Cosmed Anti Selülit Losyonu.


1 Adet Cosmed Anti Selülit Serumu.



Yapmanız gereken tek kural bloğumun takipçisi olmanız ( Sol taraftaki kırmızı alanda  ''Bu siteyi takip et '' yazan kısımdan ) ve bu yazıyı G+ yapmanız.Lütfen kısmına bloğumun takip ettiğiniz adı ve linkini vede iletişim bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim.

 Bu çekiliş için diğer sosyal medya hesaplarından ( İnstagram-Twitter-Facebook ) yapılan her paylaşım +1 ek hak kazandırıcaktır.

Çekiliş 27.06.2014 tarihinde sona ericektir.

Herkese Bol Şans Dilerim.















Benzer Yazılar

4 yorum

  1. magazin ve kadın neden hep iç içedir :)

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu takip etmeye yeni başladım, değindiğiniz konular benimde ilgi alanım aslında. Spesifik olacak farkındayım ama göğüs büyütme ve vajina daraltma cerrahi operasyonları hakkında bilgilendirici paylaşımlar yapılabilirmi..

    YanıtlaSil
  3. Estetik cerrahi konusunda operasyonlar hakkında bilmek istediklerinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışabilirim, öncelikli önerim (hastalarımıza ön tavsiyemizdir ) psikolojik açıdan göğüs büyütme
    ya'da kepçe kepçe kulak estetiği vb operasyona kendinizi hazır hissetmenizdir.

    YanıtlaSil
  4. @murderweb , göğüs büyütme ve Cerrahi estetik operasyonlar hakkında bilgi almak isterseniz bize'de bekleriz.Bu tarz operasyonlar için karar verme aşamasındaysanız mutlaka uzman görüşü alın, söylencelerle hareket etmeyin.
    www.gogusbuyutme.com.tr

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook