bayan giyim

İnternetten alışveriş yapmak..

09:00


Internetin hayatımızdaki yeri ve önemi gittikçe artıyor. Eskiden interneti bir şeyler arama, bir bilgiye ulaşma ya da haber okumak için kullanırken, artık faturalarımızı internetten yatırıyoruz, yemeğimizi internetten alıyoruz hatta alışverişimizi bile internetten yapıyoruz.


Her ne kadar kolay görünse de, internetten alışveriş yapmanın da bir raconu var. Bakalım neymiş internetten alışveriş yapmanın altın sırları?

1- Fiyat Araştırması Yapın; Aldığınız ürün, başka sitelerde çok daha uygun fiyata satılıyor olabilir. Ürünü gördüğünüzde hemen sepete atmak yerine, bir kaç farklı sitede ürünü arayın ve en uygununu tercih edin. Özellikle giyim ve ayakkabı türü ürünlerde fiyatların ne kadar farklı olduğunu görüne şaşıracaksınız! Tabi bunu yaparken de çok zaman kaybetmeyin, alacağınız ürün tükenebilir ya da indirimi bitebilir.





2- Güvenilir Siteleri Tercih Edin; İnternetten alışverişte bizi en çok üzen şey, güvenilmez siteler. Bilinmeyen, tercih edilmeyen sitelerden alışveriş yapmışsanız defolu elbise, akıp bulaşmış fondöten sizi şaşırtmasın. Alışveriş yapmadan önce site hakkındaki yorumları okuyun ya da bir bilene danışın : )




3- Bilindik Markalardan Şaşmayın; Özellikle internetten aldığınız bayan ayakkabı ve bayan gıyım ürünlerinin daha önce kullandığınız ya da herkes tarafından bilinen markalar olmasına dikkat edin. Mesela ayağınız 38 numara ve 38 numara bir ayakkabı aldınız. Farklı markalarda kalıplar çok değişir, bu ayakkabı size büyük ya da küçük gelebilir. Giyimde de aynı şekilde.. 




4- Mesela ben Converse ayakkabı kullandığım için , çok rahatlıkla denemeden istediğim modeli satın alabiliyorum.


Benim internetten alışveriş yaparken dikkat ettiğim kurallar bunlar, siz nelere dikkat ediyorsunuz? 




Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook