Cellu Blue

Selülitlerden Kurtulma Yolu : Cellu Blue

20:49


Herkese Merhaba :)

Selülit şişman ya da zayıf ayrımı yapmaksızın ergenlikten sonra hemen hemen her yaş grubunda görülen yağ hücrelerinin defarmosyonuyla ilgili bir estetik sorunudur.Dengesiz ve düzensiz beslenme, hareketsizlik , az su tüketimi gibi başlıca sebeplerden dolayı oluşan bu hastalık özellikle verdiği görünümden dolayı yaz aylarına doğru ayrı bir telaşa düşeriz.





( Görsel Mamontenka'dan alınmıştır ) 

Türlü türlü selülit için tedaviler, ürünler var piyasada.Düzenli spor ve su tüketimiyle beraber destekleyici selülit tedavileri uygulayınca kesinlikle sonuç alıyorsunuz. Cellu Blue  tıbbi silikondan üretilmiş, yıkanabilir ve uzun süre kullanabilir bir vakum ürünü.Ürünün vaadi  sorunlu bölgeyi vakumlayarak kan akışını hızlandırmak ve böylelikle yağ yakan lipolizleri harekete geçirerek eski haline geri döndürmek.




Ürünü bir kez alıp ömür boyu kullanabilmenizin dışında hergün   sabah - akşam  5-10 dakika kullanarak zamandan da tasarruf ediyorsunuz.

Akıllı telefon uygulamasına sahip olan Cellu Blue , sitesinden programı indirerek kendinize  masaj koçu edinebilirsiniz.


Cellu Blue  sitesinden 18.90 Euro 'ya satılan bu ürünü bebe yağı ya da herhangi bir aromatik yağ ile sorunlu olan bölgeye 3 dakika aşağı -yukarı 2 dakika sağdan sola doğru vakumunu ayarlayarak uyguluyoruz.Sonuç alabilmek için en az 3 hafta ve düzenli kullanım şart.


Ben Sollone firmasına ait sıkılaştırıcı yağı ile birlikte kullandım. Yoğunluğumdan dolayı malesef düzenli bir kullanım süreci yaşayamadım.Buna rağmen az da olsa bir sonuç elde ettim.Düzenli kullanım sonucunda memnun kalan arkadaşlarım oldukça var.İşin açıkcası ömürlük olan bir ürün için yaklaşık 60 TL gibi bir para vermek bana mantıklıca geliyor.
Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ?




Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook