Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury - The Vintage Vamp 4'lü far seti

12:56


Herkese Merhaba :)

Charlotte Tilbury ; Londra asıllı , 20 senedir profosyonel make-up artistlik yapmış ve daha sonrasında kendi markasını yaratan ve özellikle  Magic kremiyle  meşhur olan bir kadın.Aklımda hep CT'nin kremi varken nedense o an o kreme o kadar paraya kıyamayıp, dur denemişken far paletlerini deneyeyim diyip, yanlışlıkla The Vintage Vamp far paletini alan biriyim  :)



Lüks kozmetiğe giren CT'nin bordo ambalajı gerçekten ayrı bir hava veriyor.


Yanılmıyorsam, bu palet için yazılmış bir söz var. " Büyülemenin gücü bu makyajla gözlerinizde, hipnotize ediceksiniz. " CT ; olaya baya baya iddalı giriyor .

Paletin arkasında uygulamanızın nasıl olması gerektiğine dair açıklama var. Ben kafama göre takıldım :)




Kesinlikle çok şık bir ambalajı var. 2 açık 2 koyu ton olmak üzere çıkan renklerde 2'sinde ışıltı ve diğer 2'sinde matlık var.










CT ilk rengi tüm göz kapağına baz olarak önermiş.Ben özellikle göz pınarı aydınlatmarımda  çok severek kullanıyorum. 2. renk  içinde çok hafif ışıltılar olan açık bakır-kahve tonu . 3. renk parıl parıl altın hemde bol ışıltılısından :) ve son rengimizde bordo-bakır karışımı (içinde ışıltı mevcut )
















Yapısı oldukça yumuşak olan paletin , pigmentasyonu oldukça başarılı.Verdiğiniz parayı hakediyormu evet ediyor.Özellikle bordo tonlarda makyaj yapmak istediğim zaman elim hep bu palete gidiyor.Bir dahaki CT ürünlerinden seçiminde farlardan da denemek istediklerim var aklımda.







Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook