benefit

Benefit - Puff Off

06:00

Selam !


Makyaj'la ilgili olan herkesin bildiği Benefit esprili  ve ilgi çekici ambalajlarıyla insanların aklını çelmekte çok başarılı. Ama ben her ürününün başarılı olmadığını , hatta bazı ürünlerinin fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum. Açıkcası Puff Off'un reklamlarını gördüğümde de ' işte gene bir  şişirilme ürün çıkartmışlar ' dediğim doğrudur.


Sephora'nın sitesinde açıklaması :

PUFF OFF! İle Çizgileri Ütüleyin!

Sadece Sephora mağazalarında bulabileceğiniz Benefit Cosmetics, Puff Off! ile tıpkı güçlü bir ütü gibi gözaltı torbalarını ütülüyor. Benzersiz ucu sayesinde her noktaya eşit derecede serinlik ve ürün dağılımı sunan Puff Off! ‘ ın en dikkat çeken özelliği anında çözüm sunması! Üstelik makyajınızın üzerine de uygulayabilirsiniz.
7 gün boyunca 31güzellik tutkunu kadın ile yapılan bağımsız araştırma sonuçlarına göre:
• %94 çizgi ve torba görünümüne etki ediyor,
• % 97 cilt tarafından kolay emilme sağlıyor,
• %90 cilde gözle görülür canlılık veriyor.



Ürün'den bahsetmeden önce Instagram'da da dile getirdiğim içinde kitapçıktan bahsetmek istiyorum.Türkiye'de ciddi bir satış payı olan bu markanın içindeki kitapçık da bütün diller var  ama Türkçe! hariç.En azında ekstra olarak bir kağıt basılabilirdi diye düşünüyorum belki bu yazımı okurlar ve bundan sonra ki ürünlerde bu uygulamayı yaparlar.


Ürün'ün başlığı ütü şeklinde oluşu çok sevimli.




Ütü gibi göz altı torbalarını ütülemeyi vaad eden bu ürün 'ün içinden çıkan krem tatlı bir pembe renkli ve yumuşak dokulu.
Yaklaşık 2 haftadır her türlü şekilde kullandım.Öncelikle kesinlikle tek başına süreyim , göz altı torbalarım geçsin, düzelsin gibi bir olayı yok.Ama bunu sürüp üzerine  göz altı kapatıcınızı sürdüğünüzde ilginç bir şekilde gerçekten şişliğini minumum dereceye indiriyor ve uzun bir süre kalıcılığını koruyor.

Zaten yalnızca makyajınınız altında ya da üstünde çalışır diye kutucuğunda uyarı var ! Ürünü kullanmaya başladığım 3. haftanın içindeyim ürünün tedaviye yönelik  değil de anlık çözüm yarattığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Peki alınmalı mı alınmamalı mı derseniz tamamen size bağlı derim.Göz altınız sürekli şiş ve göz altı kapatıcısı kullanan biriyseniz almanız mantıklı olabilir.





Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook