'' No Name ''

'' No Name '' oyunu BKM Mutfak'da

19:41

Neden en güzel oyunlar, gösteriler , tiyatrolar hep İstanbul'da diye isyan ederek konuya giriyorum.BKM Mutfak'ta her salı gösterimde olan ''No Name'' oyununu kesinlikle kaçırmayın derim.





Her Salı BKM Mutfak’ta

Ünlü olmak için aynı hayalin peşinden koşan, birbirinden çok farklı üç karakterin ilgi çekici mücadelesini konu alan No Name oyunu, her Salı BKM Mutfak Sahnesi’nde izleyiciyle buluşuyor.

Reklam ve oyunculuk sektöründe yaşananları esprili bir dille gözler önüne seren “No Name” oyunu, bar tiyatrosu tarzıyla dikkat çeken BKM Mutfak’ta samimi oturma düzeninde, popüler kültüre can alıcı göndermeler yapıyor.

Yönetmen, yazar oyuncu Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği, Begüm Ertuğrul, İlkyaz Kocatepe ve Derya Beşerler’in oynadığı No Name oyunu, şeytanın bacağını kıramamış üç genç kızın, tanınmış bir şarkıcının reklam kampanyasında rol alabilmek için giriştikleri mücadeleyi esprili bir dille anlatıyor.

BKM’nin ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ekibinden sonra yetiştirdiği genç oyuncuların bir araya gelişiyle sahneye konulan No Name, oyuncu seçmelerinde karşılaşılan durumları, insan profillerini ve kulaktan kulağa duyulan sektör hikâyelerini komik anekdotlar ve güncel diyaloglarla anlatıyor. Bekleme odasında geçen oyun, deneme çekimi videolarıyla renkleniyor. Oyunda bahsedilen reklam filminde ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç'ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı No name oyunu, video ile tiyatroyu birleştirerek seyirciye yeni nesil farklı bir anlatım dili ve tekniği sunuyor.

Yazan&Yöneten: Aksel Bonfil
Oyuncular: Begüm Ertuğrul, Derya Beşerler, İlkyaz Kocatepe
Bilet Fiyatı: 30 TL (Biletix ve BKM Gişe)

BKM MUTFAK ADRES: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. Kazan Sok. No:3 Beşiktaş/İstanbul
Tel: (0212) 327 72 00







NO NAME EKİBİ HAKKINDA

AKSEL BONFİL: 1989 yılında İzmir’de doğdu. Bilgi Üniversitesi Sinema&Televizyon bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ile birlikte tiyatro üzerine yazarlık, oyunculuk ve yönetmenlik konusunda eğitim görmeye başladı, sahneye çıktı. Kelebeğin Rüyası filminde rol aldı. Üniversite sırasında arkadaşları ile birlikte ürettiği kısa filmlerle yurtiçi ve yurtdışı festival tecrübeleri yaşadı, ödüller aldı. Güneşi Beklerken dizisindeki asistanlığından sonra, Kiraz Mevsimi dizisinde on sekiz bölüm senaristlik yaptı. No Name oyununun yazarı ve yönetmeni Aksel Bonfil, halen oyunculuk, yazarlık, yönetmenlik üçgeninde eğitim görmeye ve projeler üretmeye devam ediyor.

İLKYAZ KOCATEPE: 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Bilgi Üniversitesi Sinema&Televizyon bölümünü bitirdi. Mezuniyet projesi olan ‘Bir Kurabiye Masalı’ adlı kısa filmi ile yurtiçi ve yurtdışı pek çok festivale katıldı ve ödüller kazandı. İlkokul döneminde başladığı atölye çalışmaları ile oyunculuğa adım attı. BKM Mutfak ekibine dahil oldu ve ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın son sezonunda yer aldı. İki reklam tecrübesi ve ‘Kelebeğin Rüyası’ sinema filmi deneyimi yaşadı. No Name oyununda rol alan İlkyaz Kocatepe, oyunculuk alanında çalışmalarına devam ediyor.

BEGÜM ERTUĞRUL: 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Lisede tiyatro ile ilgilenmeye başladı. 2011 yılında Yeditepe Üniversitesi Radyo, Sinema&Televizyon bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibi ile birlikte oyunculuk ve yazarlık konusunda kendini geliştirdi. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın son sezonunda ve Kelebeğin Rüyası filminde yer aldı. No Name oyununda rol alan Begüm Ertuğrul, oyunculuk ve yazarlık üzerine projeler üretmeye devam ediyor.

DERYA BEŞERLER: 1985 yılında İzmir’de doğdu. Yeditepe Üniversitesi Radyo, Sinema&Televizyon bölümünden mezun oldu. Apo Kaya’dan özel oyunculuk dersleri alan Derya Beşerler, Canim Ailem, Bir Çocuk Sevdim, Aşk Emek İster, Gurbette              Aşk dizilerinde; Napcaz Simdi?, Merdiven                Adam filmlerinde rol aldı. No Name oyunuyla ilk tiyatro sahnesine adım attı.


Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook