the balm

The Balm - Mont Balm 4'lü Far Paleti

06:00

Selam !




The Balm 'ın son çıkardığı  Mont Balm tam kış sezonuna uygun . Esprili ambalajlarıyla meşhur olan The Balm bu sefer her bir farının adına ünlü dağ kayak merkezlerinin adını vermiş.Klasik karton ambalajda gelen  far paletinin güzel bir aynasıda mevcut.Tam çantaya atmalık !



Biri mat üçü sedefli olmak üzere 4 farklı tonlara sahip.Genel olarak pigmentasyonları fena değil ama kesinlikle baz'la daha başarılılar.Tozutma her zamanki gibi malesef var.


ZERMATT: Siyah ve sedefli olan bu renk sürüldüğünde swatch'daki gibi koyu kalmıyor.

         ASPEN: Paleti alma sebebim ! Bordo-kahve karışımı olan renk palette en çok tozutan far sanırım. Kesinlikle çok dikkatli kullanılması gereken far.

         WHİSTLER: Tam bir şampanya rengi olan bu far sanırım en çok kullandıklarım arasında.Aydınlatma rengi olarak oldukça başarılı.

        CORTİNA: Paletteki tek mat renk.Göz için baz renk olarak kullanılabilir ama ben yapısını sevmediğim için bu farla aramız pek iyi değil.



 Whistler ve Aspen kullandığım bu göz makyajım da birkaç saat sonra whistler rengi eyeliner'ımın üstüne indi :(  Baz kullanmama rağmen böle bişi yaşadığım için üzüldüm.Şayet eyeliner kullanıcaksanız dikkatli olmanızı öneririm.




Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook