BB krem

Vichy İdelia BB Krem - Light Shade

09:06

Selam !



Ben her ne kadar CC krem insanı olsam da Vichy BB İdealia hep aklımın bir köşesindeydi. Özellikle yabancı youtuber'lar bu ürünü geçen sene  öve öve bitirememişlerdi.


25 koruma faktörlü bu BB kremin vaadleri oldukça iddalı.


1 BAKIM, 6 ETKİ

ANINDA IŞILTI VERİR

NEMLENDİRİR

KIRIŞIKLIK GÖRÜNÜMÜ AZALIR

CİLT DOKUSUNU DÜZELTİR

KOYU LEKE GÖRÜNÜMÜ AZALIR

UVA & UVB KORUMASI İÇERİR


Aynı zamanda en büyük iddası  çay ekstresi olan Kombucha  ile uzun vadede kullanımda cildi pürüzsüzleştirmeyi sağlaması.




40 ml'lik şeker pembesi ambalajda satılan İdelia, açık ve koyu renk olmak üzere 2 çeşidi bulunuyor.






Her ne kadar tüm cilt tipleri için uygun denilse de bence en çok kuru ciltlerin seveceği bir ürün.Yağlı ciltler uzak dursun.Benim cilt tipim karma olmasına rağmen,  sürdükten yaklaşık 3-4 saat sonra üstünden mutlaka pudra geçmem gerekiyor yoksa yağlanma ve parlama sorunuyla direk karşı karşıya kalıyorsunuz . Yapısı orta kıvamda . Cildimde verdiği  canlılığı ve nemlendirmeyi kesinlikle sevdim.Spf 25 koruma faktörlü olması ve içeriğinde Vichy Termal suyu ile cildi yatıştırıp , sakinleştirmesi önemli bir faktör. Cilte kusurlarınız var ise çok fazla beklentilerinizi karşılamayacaktır.Zaten adı üstünde BB krem :)



Ben acelem olduğun da elimle yada Sigma F80 ile uyguladım ve gayet başarılı bir  uygulama oldu. Cilde ilk sürdüğünüz zaman şaşırmayın biraz bekleyin , daha sonrasında cilt tonunuzla bütünleşiyor.



Vich İdelia BB krem ile yapılan Makyajım.

Satın almak isteyenler için şu an Dermokozmetik.com sitesinde indiriminden yararlanabilirler.


Siz ne düşüyorsunuz Vichy İdelia BB hakkında?









*Ürün denemem için firma tarafından yollanmıştır.











Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook