note

Note Cosmetics Jumbo Far Göz Kalemi - 01 Pearl Beige

13:31


Selam !


Geçtiğimiz günlerde Note;  8 farklı renk çeşidiyle jumbo kalem farlarını satışa çıkarttı. Özellikle aceleniz olduğunuz zaman bu tarz kalemleri sürüp dağıtmak çok pratik oluyor.


Tester'larını denerken 04 Emerald ( yeşil tonu )  ve 05 Purple renklerini çok sevsem de  ilk  seçimim 01 Pearl Beige oldu.


Adından da anlaşılcağı gibi ışıltılı bir bej rengi. Pearl Beige'i  bazen baz olarak bazen de göz veya kaş altında aydınlatıcı olarak kullandım. ( içindeki ışıltıların cazibesini unutmamak lazım )


Bu tarz kalemlerde sanırım  benim için tek sıkıntı kalemtraşla açılma derdi.Nedense istediğim gibi jumbo boy'lar için kalemtraş bulamadım. 


Yumuşak yapıya sahip olan kalemi  çok hızlı şekilde kullanmak gerekiyor çünkü çok çabuk sabitleniyor. İlk sürdüğünüz de göz kapağınızda bir gerginlik yaşıyorsunuz ve bunun geçmesi biraz zaman alıyor.Gün sonuna doğru göz bazıyla birlikte kullanmama rağmen göz kapağımda birikme yaptı.(dipnot: benim göz kapaklarım yağlı ) .Açıkcası bundan dolayı diğer renklerini almaktan vazgeçtim. Bana göre Gosh'un jumbo kalemleri daha başarılı.Fiyat olarakta verilen parayı  ( yanlış hatırlamıyorsam 33 TL ) çok hakettiğini düşünmüyorum.





Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Neslihancım yazını yeni görüyorum hala kalemtraş arayışındaysan essence in kalemtraşları 2 yönlü arka tarafıyla büyük kalemler açılabiliyor. öpüyorum ;)

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook