ankamal the body shop

The Body Shop Ankamall - Fuji Green Tea Lansman #detokszamani

06:00





Merhaba  :) 
Hem hastalık hem de sınavlar yüzünden malesef biraz uzak kaldım buralardan. Geçtiğimiz Cumartesi günü Ankamall The Body Shop'ta  Yeşil Çay Serenomisi yani Fuji Green Tea serisinin tanıldığı lansmandaydık.




Sevgili Mağaza müdürü Öznur Hanım bize bu seri hakkında detaylıca bilgi verdi. İlk  kez gerçek çay yapraklarının kullanıldığı bu serinin ismini , Japonya'nın kalbi olan ve en iyi yeşil çay filizlerinin olduğu el değmemiş Fuji Dağ'ından alıyormuş.


 En iyi antioksidan gücünü yakalamak için yeşil çayın en iyi filizleri tek tek elle toplanıyor ve arınmış, tazelenmiş, canlanmış, doğal nemini korumuş bir cilt görünümü için Fuji Green Tea serisi ismi ile karşımıza çıkıyor.


12 kişilik blogger ve vlogger arkadaşlarımla mağazada hem yeni seriyi hemde diğer ürünleri inceledik.

Serideki Ürünler;
- Fuji Green Tea Exfoliating Soap, 
-Body Scrub, 
-Body Butter, 
-Body Sorbet, 
-Body Lotion, 
-Body Wash, 
-Eau de Cologne,
 -Bath Tea bulunuyor


Konsepte uygun yeşil çayımız servis edilince tam oldu :)


Polat Bey Bilkent The Body Shop'tan sırf  lansmana özel  makyaj uygulaması yapmak için gelmiş. Şanslı kişi tabi ki Öykü oldu.


Öykü'nün vlog'u için tık tık
Seda'nın vlog'u için tık tık



Hepimize yapılan el bakımında gerçekten farkı hissettik.Açıkçası ben bu kadar başarılı bir seri olduğunu düşünmüyordum ama yanılmışım.İlerleyen günlerde ürünlerle ilgili ayrı  yazılarım gelicek.


Ve gene o güne özel Kimono'yu giyip poz verdim. Bana geyşalık kesinlikle yakışmıyor :)


Başta Öznur Hanım olmak üzere, Elmas Hanım , Polat Bey ve diğer çalışan tüm arkadaşlara ilgilerinden ve sabırlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.Enerjileri harikaydı.




Ve tam olmasada toplu olan fotoğrafımız. Herkese çok teşekkürler. Etkinlik hakkında daha fazla görsel için instagram'dan  #thebodyshopankamall ve #ankaratbsevent  hastag'lerini tıklayarak görebilirsiniz.








Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook