doğal makyaj

Yaşam Dükkanı - Miss Watson Makyaj Ürünleri

06:00


Selam !


  ''Zarar vermeden de kaliteli yaşamak mümkün '' felsefesi ile yola çıkan Yaşam Dükkanı'ndan geçtiğimiz günlerde ecocert ve cosmobio sertifikalı kozmetik markası Miss Watsons 'a ait çok şık bir paket aldım. Ve tamamen ürüne odaklı , çevreye daha düşük ayak karboz izi bırakan paketlemesiyle ve çevreye olan duyarlılığıyla gönlümü fethetti..

Allık , far ,ruj ve oje olarak gelen paketi uzun süredir deneyimleyip sizlere aktarmak istedim.




Öncelikle ambalajlarının şıklığını çok sevdim.Normalde karton ambalajları sevmesem de hem çevreye olan duyarlılık hemde  şık da olabileceğini kanıtlayan tasarım gayet hoşuma gitti.Mıknatıslı altlıkları sayesinde hemencik  aynalı kutucuğa yerleştirdim.

İlk olarak allığından başlayalım.



Miss W Rose aux Joues Organik Allık mikroiyonize yağsız yapısı ile kolay uygulanır ve cilde sağlıklı bir parıltı efekti sunar. Karşı konulamaz yanaklar için temel niteliktedir.
Miss W Rose aux Joues Organik Allık %100 doğal içeriğe sahiptir. İçerisinde bulunan organik kayısı çekirdeği yağı ve avokado yağı ile cildi aydınlatır, cilt ışıltısını destekler, cildinizi korur, yumuşatır ve besler.

İçeriği
Mica, Mısır Nişastası, Skualan, Çinko Stearat, Gliseril Kaprilat, Tokoferol, Kayısı Çekirdeği Yağı*, Avokado Yağı*, Avustralya Fındığı Yağı*, Shea Yağı*, Hint Kayını Tohumu Yağı.

*Organik tarım ile elde edilmiştir.



Kayısı - şeftali  tonunda olan allığın rengi de yapısı da  gerçekten çok güzel.Elinizi değdirir değdirmez renk geliyor.Özellikle benim gibi beyaz tenliyseniz çok doğal duruyor. Açıkcası kalıcılık konusunda da endişem vardı. Ama sabah sürdüğüm allık akşama kadar gayet başarılı bir şekilde kaldı.Ama gece eğer devam edicekseniz mutlaka  tazelemeniz gerekiyor.



Miss W Rouge a Croquer Organik Ruj %97.9 doğal içeriğe sahiptir. Kurşun ve civa gibi ağır metaller içermez. Aktif bitkisel içeriği bulunmaktadır.
Pürüzsüz dokusu ile dudaklarınızı rahatsız etmeden güzelliğini ortaya çıkarır. Organik kakao ve zeytin yağı ile dudaklarınızı besler. Organik hintyağı ve susam yağı ile dudaklarınızı yumuşatır, korur, nemlendirir, onarır ve yenilenme sürecine destek olur. Uzun süre kalıcılığa sahiptir. 

İçeriği
Hidroksistearik/Linolenik/Oleik Poligliseritler, Hintyağı Tohumu Yağı, Balmumu*, Susam Tohumu Yağı*, Koko-Kaprilat/Kaprat, Oktildodesil Mristat, Zeytin Yağı*, C10-18 Trigliseridler, Hidrojene Zeytin Yağı Esterleri, Tatlı Badem Yağı*, Candelilla Mumu, Sükroz Distearat, Kakao Yağı, Tokoferol, Ayçiçeği Yağı, Parfüm**, D-Limonen, Geraniol, Linalool, Polihidroksistearik Asit.

*Organik tarım ile elde edilmiştir.
** Esansiyel yağlardan elde edilmiştir.



Sitesinde portakal beji rengi olarak adlandırılmış ama bence çok güzel bir kiremit tonu. Pigmentasyon oldukça başarılı. İçeriğindeki yağlar sayesinde dudakta kuruluk yaşanmıyor.Kalıcılık olarak birşey yiyip içmediğiniz sürece sizinle, daha sonrasında tazelemeniz gerekiyor.











Miss W Regard de Braise Organik Göz Farı serisinin farklı renkleri ile bakışlarınızı yoğunlaştırın. Bakışlarınızı yapılandırın, onları daha da ışıltılı hale getirin ya da sadece ruh halinizi ortaya çıkaracak şekilde renkleri kullanın. Daha derin ya da doğal bir bakış elde etmek için renkleri karıştırma cesareti gösterin ve çarpıcı kontrastlar ortaya çıkarın. Renklerle eğlencenin keyfine varın. 
İpeksi pürüzsüzlükte, kadifemsi bir dokuya sahip, kolay uygulanabilir ve mükemmel kalıcılığa sahip bu seriye bayılacaksınız.
Miss W Regard de Braise Organik Göz Farları %99.7 doğal içeriğe sahiptir. İçerisinde bulunan organik Avustralya fındığı yağı nemlendirici, besleyici ve onarıcı etkiye sahiptir. Organik avokado yağı ile yumuşaklık ve koruma sağlar. 

İçeriği
Mica, Mısır Nişastası, Skualan, Çinko Stearat, Gliseril Kaprilat, Tokoferol, Kayısı Çekirdeği Yağı*, Avokado Yağı*, Avustralya Fındığı Yağı*, Shea Yağı*, Hint Kayını Tohumu Yağı.

*Organik tarım ile elde edilmiştir.


Mat şeftali tonundaki far'ın yapısı yumuşak ve  fırçayı sürer sürmez rengini veriyor.Kalıcılık konusunda da kesinlikle başarılı.Gün içerisnde göz kapağıma birikme yapmadı ve rengi soluklaşmadı. Elimde dünya kadar far olmasaydı emin olun seriyi kesinlikle tamamlardım.

Miss W Beaute des Ongles Oje (No 16 / Kiraz Kırmızı) 7.5 ml

Baştan ayağa büyüleyici güzellik! Paraben, toluen, formaldehit, reçine ve fenoksietanol içermeyen göz alıcı renklere sahip ojeler.

Tam bir kiraz kırmızısı olan ojenin rengine bayıldım.Parlaklığı  ve sürümü çok güzel.İçeriğinde diğer ojelerdeki kötü maddeler olmadığı için kalıcılığını arttırmak isterseniz üzerinden mutlaka top coat geçmelisiniz.


Kısaca benim gerçekten sevdiğim ve onay verdiğim bir marka oldu.Bu yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.








Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook