Colorful So Suprised Allık

SEPHORA’DAN CORAL MAKYAJ MODASI

13:05

Bakımına düşkün kadınların vazgeçemediği marka Sephora, koleksiyon renklerine yazın enerjisini en iyi yansıtan turuncuyu ekleyerek, makyaj alışkanlıklarınızı değiştiriyor.

Kadınlar son yılların trendi olan  coral makyaj modasını, Sephora'nın geniş ürün yelpazesiyle yakından takip edebiliyor. Artık dudaklar, yanaklar, tırnaklar ve gözler, turuncuyla egzotik bir görünüme kavuşuyor.




Sephora Color Hit Oje
Yoğun ve uzun süre kalıcı bir renk için ışığı yansıtan pigmentlerden oluşan oje, hızlı kuruma ve uzun süren bir parlaklık sağlıyor.
Fiyatı: 9,90 TL 




Sephora  Colorful So Suprised Allık
Sephora, yanakları renklendirmenin en güzel yolunu Colorful So Suprised allığıyla sunuyor. Mat ve sedefli olarak sunulan bu allıklar, en sevilen renklerin saklandığı ve Sephora’nın kişiselleştirilebilir yeni paleti içerisinde her yere götürülebilir.
 Fiyatı:  34,90 TL



Sephora Kiss Me Balm
Sephora'nın bu şirin dudak balmı tek bir öpücük ile tüm dudaklarınızı nemlendirip, renklendiriyor. Orjinal şekli sayesinde dudaklarınızı kavrayan balm, pürüzsüz,kremsi ve yapışmayan dokusuyla bağımlılık yaratıyor.
Fiyatı:  21.00TL





Sephora Oil Infusion  Ruj
Ultra yoğun yapısı ile uzun süre kalıcılık sağlayan ruj, teknolojisi ile de yapışkan bir his vermeden kalıntı bırakmadan, doğal,canlı,çekici dudaklara sahip olmanızı sağlıyor. 10 saate kadar kalıcılık sağlayan Oil Infusion Ruj dudaklarınızı renklendirirken nemlendirmeyi de ihmal etmiyor.
Fiyatı:  39,90 TL





Sephora Cream Lip Satin Gloss
Uzun süre kalıcılık sağlayan Lip Satin Gloss, hafif ve ipeksi dokusuyla dudaklarınızı mükemmel bir şekilde renklendiriyor.
Fiyatı:  34,90 TL




Sephora Ultra- Shine Lip Gel
Sephora’nın, son derece parlak ve renkli bir dudak için, dudaklar üzerinde dolgun bir etki yaratan ilk gloss’u, muhteşem bir parlaklık ve dolgunluk sunuyor.  Ultra yumuşak dokusu sayesinde de bağımlılık yapan bir his uyandırıyor.
Fiyatı:  34,90 TL




Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook