mascara

Maybelline -The Rocket Volum' Express Mascara

06:00




Eskiden çok severek kullandığım ve uygun fiyatlı bir rimel önerisi için aldığım Maybelline The Rocket Volum' Express mascarasını sanırım çoğumuz görmüşüzdür.





Genel anlamda Maybelline 'in ürünlerinin eskiden daha iyi olduğunu , şimdilerde kesinlikle içeriklerinde oynama yaptığını düşünüyorum.Hatta bunu konuştuğum kişilerde benimle aynı fikirde olduklarını söylediler. Maybelline denince benim ilk aklıma gelen hep mascaraları olmuştur. The Rocket Volum' Express öncelik olarak kirpiklere hacim vermeyi vaad ediyor.






Plastik ve tombik kısa silikon fırçaya sahip olan mascaranın yapısı oldukça ıslak. Silikon fırçaların kısa olması sizi sakın yanıltmasın ; en ufak kirpikleri yakalamada kesinlikle başarılı.Yapısı oldukça ıslak olduğu için dikkatli sürmek gerekiyor aksi takdirde topaklanma yapabiliyor.Gün boyu akma gibi bir sorunla karşılaşmıyorsunuz ama temizlemesi ayrı bir dert.Kesinlikle çift fazlı , waterproof bir göz temizleyicisiyle çıkartmak şart.Hatta iki kez bu şekilde uygulamanız gerekebiliyor.





 


Uzatma olarak başarılı olsa da hacim olarak o kadar beni tatmin etmedi.Ve eskiden ben bu rimeli çok severek kullanırken bu sefer aynı performansı bulamadığımı gördüm. Mascaralar kesinlikle kişinin kirpik yapısına göre değişiklik gösterir.Ama temizlemesinden dolayı baya sıkıntı çekiceğinizi düşündüğüm için alırken bunu göz önüne almanızı tavsiye ederim.





Benzer Yazılar

9 yorum

  1. Harika durmuş bayıldım, ben de bunu kullanmıştım, plastik fırçası olması ayrı güzel bence :))))
    saol tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Plastik fırçalar bana göre daha güzel :) Ben teşekkür ederim .:)

      Sil
  2. ben de bu maskarayı severek kullanıyorum hacim değilde çok güzel kirpikleri uzatıyor:))))))))))))))

    YanıtlaSil
  3. Bende bu maskarayı gümlük kullanımda severek kullanıyorum tek kötü yanı zor çıkarılması.Ama bu son aldığım maskaranın yapısı gerçekten çok sıvı ve normal kıvama gelmesi açıldıktan sonra 2 ayı buldu nerdeyse:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet malesef inanılmaz zor çıkıyor.Bence içeriğiyle kesinlikle oynadılar.

      Sil
  4. Deli gibi kullanıyordum bu ürünü bir ara, şimdi farklı maskaralar deniyorum. Çok güzel bir yazı olmuş :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bende tam bir mascara canavarıyım :)

      Sil
  5. bende plastik maskaraları hiç sevmiyorum ! ama bu ürünü merak ediyordum baya faydalı oldu yorumların

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook