Pantene

Pantene - Keratin Onarıcı E Vitaminli Saç Bakım Yağı

06:00



Özellikle yaz aylarında saçların daha da bakıma ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Saçı hem şekillendirip hem de yıpranmasını önleyen Pantene E vitaminli Keratin Onarıcı Saç Bakım yağı'nı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.




Pantene E Vitaminli Keratin Onarıcı Saç Bakım Yağı
E Vitamin içerikli Pro-V bilimi saçı beslemeye yardımcı ollur ve şekillendirmelerden kaynaklanacak yıpranmalara karşı korur. Pantene Keratin Onarıcı Saç Bakım Yağı yapışmayan hafif yapısı sayesinde saçınıza kolayca nüfuz eder ve saçı ağırlaştırmaz.

Yıpranmış ve kırık saçlarınıza elveda deyin! Zengin onarma serimiz içeriğindeki mikro-besleyiciler sayesinde saçınızı şekillendirmelerden kaynaklanan yıpranmalara karşı korur ve saçınıza sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır. 


Bu tarz bakım yağlarının çoğu saçı ağırlaştırırken  Pantene 'de böyle bir sorunla karşılaşmadım.Ürünün pompalı olması sayesinde istediğiniz miktarda alabiliyorsunuz.Ürünün hafif güel bir kokusu var ama saçta pek kalıcı olduğu söylenemez.Durulanma gerektirmiyor.Özellikle bu yağı saçım ıslakken sürdüğümde, kuruyunca kendi kendine çok güzel bir şekile giriyor.Benim gibi zayıf ve yıpranmış saça sahipseniz kesinlikle seveceğiniz bir ürün.Ve ufak bir uyarı bu tarz yağları içerisindeki silikondan dolayı sadece saç uçlarına uygulamanız doğru olur.



Benzer Yazılar

5 yorum

  1. Kesinlikle bu tip bakım yağları mutlaka olmalı, ben de lorealin kini kullanıyorum tatlım,
    öptüm,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elseve'i deniyorum şimdide kokusu çok güzel ama ambalaj inanılmaz sıkıntılı. Loreal'inkide çok güzel kokuyordu.

      Sil
  2. bu tarz yaglar artık vazgeçilmezimiz oldu :) bunu da denemek için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet saç uçlarını kesinlikle iyi geldiklerini gözlemyebiliyorum. :)

      Sil
  3. Ben bu yağı çok beğeniyorum ve bende harika bukleler oluşturuyor.

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook