mac

MAC - Le Disco Slow / Fast Slow Dazzleshadow

06:00


Mac'in Le Disco koleksiyonundaki tekli farların hepsinde gözüm kalsa da seçimimi Slow / Fast Slow'dan yaptım.




Dazzleshadow'lar  sıkılaştırılmış pigment far yapısında ve ıslak-kuru kullanıma uygun.Koleksiyonun adının hakkını veren farların hepsi oldukça iddalı ve çoğu duo-chorme.Özellikle kuru kullanımda tampon şeklinde kullanılmalı yoksa dökülme sorunuyla karşılaşıyorsunuz.





İçinde simleri belli olan farın gölgede de güneşte de yansımalı olarak rengi değişiyor. Bu rengi  tanımlamak biraz zor.İçinde kızıllık yansımaları olan pembe bir ton diyebiliriz.


 
 






Gece yarısına kadar hiç bozulmayan far'ımı çok severek kullanıyorum.Gündüz ve gece kullanıma en uygun rengin Slow- Fast Slow olduğunu düşünüyorum.Koleksiyon şu an ön planda satışta olmasada bazı renklerin hala mağazalarda olduğunu gördüm.






Benzer Yazılar

5 yorum

  1. Şahane bir tonu var :)
    Far dosyasını tam kapattım diyorum ama yenileri keşfettikçe kapatmamışım gibi davranasım geliyor ;))

    YanıtlaSil
  2. harika bu tarz tonlar tam benlik ♥

    YanıtlaSil
  3. Rengine mağazada da aşık olmuştum,uygulanmış haline daha da bir aşık oldum..Pek yakışmış..Severim seni =))

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar siz bir yazınızda siyah noktaları bi şekilde hallettiğinizi yazmışsınız benimde siyah noktalarımla problemim var bunun hakkında da bi makale yazarsanız çok memnun olurum yada bilgilendirirseniz kalın sağlıcakla😘

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar siz bir yazınızda siyah noktaları bi şekilde hallettiğinizi yazmışsınız benimde siyah noktalarımla problemim var bunun hakkında da bi makale yazarsanız çok memnun olurum yada bilgilendirirseniz kalın sağlıcakla😘

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook