absolution

Absolution / La Solution + Eclat 15 ml ( Organik Sertifikalı Cilt Işıltısını Destekleyici Serum )

06:00



Bu zamana kadar kullandığım her ürününden memnun kaldığım Yaşam Dükkanı'ndan indirim dönemindeyken aklıma olan Absolution markasına ait La Solution + Eclat serumunu cesaret edip aldım.  Absolution'a ait La Creme Du Teint yani BB kremini o kadar çok severek kullanıyorum ki ve cildimde etkisini gördüğüm için serum'la olan etkisini de görmek istedim.



Beach Bud ekstraktı cildinizi toparlar. Cilt yüzeyinde gözle görülür gelişmeler sağlayacak şekilde hücre metabolizmasını destekler.
Ahududu çekirdeği yağı cildin esnekliğini, yumuşaklığını ve ışıltısını koruyan ve yaşlanmayı önleyen Omega-3, Omega-6 ve E vitamini bakımından zengindir.
Cildi yumuşatıcı etkisi oldukça nadir bulunan ve çok değerli olan hintinciri, frenk inciri ya da firavun inciri isimleri ile bilinen bitkinin yağından elde edilmektedir. Bu yağ cildin en üst katmanı olan epidermisi yenileyen ve yeniden inşa eden esansiyel yağlar, proteinler ve vitaminler bakımından zengindir. Cildi besler ve çizgileri yumuşatır.


Pompalı bir sisteme sahip olan bu serumun sistemini çok sevdim. Böylelikle daha dikkatli kullanabiliyorsunuz.


Siyah beyaz desenli şık bir karton paket içinde sarılı olarak geliyor serum.




İlk sıktığımda koyu renkte olmasına şaşırmıştım. İçeriğindeki esansiyel ve organik yağların bileşimindeki kokuyu yüzünüze sürdüğünüzde hissediyorsunuz. Güzel bir kokusu var diyemem hatta alışmam epey sürdü ama zaten cilde sürülen ürünün güzel kokması gerekmiyor tam aksine bu ürünün içeriğinde parfüm olmadığını gösterir ki doğru olanda budur.


Özellikle akşamları cildimi temizledikten sonra masaj yaparak sürüp yattım. Hatta bir süre üstüne özellikle gece kremi uygulamadım. Sabahları uyandığımda cildim parlak ve nemli bir şekilde olduğunu gözlemledim. Herhangi bir sivilce ya da tepki yaşamadım.

Kendi sitesinde verdiği ipucun da özellikle uykusuz gecelerden sonraki sabahta makyaj öncesi baz kullanımda cilde ışıltı verip makyaja hazırladığını hatırlayıp 4-5 kez denediğimde gerçekten de başarılı sonuç elde ettim.

Fiyat konusuna gelince evet biraz bütçeyi zorlayacak bir rakam. Ama verdiğiniz parayı gerçekten hak eden bir ürün. En azından içeriği temiz ve vaad ettiklerini yerine getiriyor. Bu yüzden gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir serum.







Benzer Yazılar

3 yorum

  1. Bu serumi gorup cok merak ediyordum . Aklimda kaldi simdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben nemlendiriciye katarak kullandım. çok da gerekli gelmedi bilemedim açıkcası. bir daha almam belkide

      Sil
  2. Ben de severek kullanıyorum bunu, sabahları nemlendirici ağır gelecek gibi olursa sadece bunu kullanıyorum :)

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook