Becca

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed / Champagne Pop

06:00


Bu sene fena halde aydınlatıcı/ kontür ürünlerine takmış durumda idim. Yazısını henüz yazmış olamasam da Becca'nın allığını aldıktan sonra kalitesini anladım ve Jaclyn Hill'le ortaklaşa yapmış oldukları sıkılaştırılmış aydınlatıcısı almaya karar verdim.Tabi bu kararımda ve sahip olmam da @orjinaliburda 'ya ayrıca teşekkür ederim.


içeriğini merak edenlere


Ambalajı gerçekten çok şık.Ağırmış gibi bir görüntüsü olsa da aslında oldukça hafif. Nars'lar gibi yüzeylerinin kir tutma özelliği var bu yüzden temiz kullanmak gerekiyor.


Kapağını açtığınızda şeffaf koruması ve şık aynasıyla  karşılaşıyorsunuz.


Champagne Pop ;  şeftali-altın tonlarını barındıran içinde ışıltılar olan kremsi -toza dönüşen sıkılaştırılmış bir aydınlatıcı.


Elinize sürdüğünüz zaman bu ürünün yüzünüzde çok göze geleceğini düşünüyorsunuz.Ama asla öyle değil.Ciltle hemen bütünleşen bir yapısı var. Zaten çok hafif fırçaya değdirip , aydınlatmak istediğiniz yerlere sürmeniz yeterli oluyor. Kalıcılık olarak da oldukça başarılı.Yaklaşık 8-10 saat arası kalıcılığını korudu. Fırça olarak blender tarzı bir fırça kullanmanızı öneririm.Cilde verdiği ışıltıyı o kadar çok seviyorum ki gönül rahatlığı ile önerebileceğim bir ürün.( benim tenimde olanlar için Cahampagne Pop )


Ürünü nereden alabilirim diyenler için malesef henüz ülkemizde satılmıyor.Ben  @orjinaliburda 'dan satın aldım.










Benzer Yazılar

2 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook