cyrene

Cyrene / Keratinli Saç Bakım Maskesi

10:11


Cyrene benim gözüm kapalı güvendiğim , önerdiğim nadir markalardan biridir.İstisnasız şu ana kadar hangi ürünü kullandıysam hep verim almışımdır.  2 ay öncesinde çıkarttıkları ilk Believe in Miracles kutusundan çıkan bu maskeyi haftada 1-2 kez uyguluyorum.


Kuru ve kimyasal işlem görmüş saçları BIOMIMETIC Teknoloji ile derinlemesine onarır ve yapılandırır
·         Hücre yapısında bulunan aminoasit ve keratin içerir
·         Yoğun bakım ve kondisyoner etki sağlar
Biomimetic: insanda meydana gelen bazı problemleri çözmek için Doğa’nın modellerinden, sistemlerinden ve proseslerinden ilham alan bir teknolojidir.
Saçın Kütikül ve Korteks bölgelerindeki ana bileşen olan keratin proteinlerinden içeren özel formülü sayesinde oluşturduğu Biomimetic Teknoloji ile Cyrene Biomimetic Keratin Maske kuru, yıpranmış ve kimyasal işlem sonucu hasar görmüş ve keratin yapısı zedelenmiş saç tellerini  “benzeri benzer ile muamele ederek” yapılandırılır ve onarır. Organik Shea Butter (Karite yağı) ve Coconut yağı saçların elastikiyetini arttırarak kolay kırılmaları önler. Cyrene Biomimetic Keratin Makse sağlıklı, ışıl ışıl parlayan, ipeksi ve yumuşak, kolay şekil alabilen sağlıklı saçlara  kavuşmanıza yardımcı olur. Derinlemesine kondisyoner etkili onarıcı bakım maskesi olarak haftada 1 veya 2 defa kullanılması tavsiye edilir. 



Özellikle işlem görmüş , yıpranmış , kuru saçlarınız var ise uzun vadede farkını görebiliyorsunuz.Ben özellikle saçlarım kuruyken sürüp en az 1-2  saat bekletip direk yıkadım.Dikkatimi çeken şey ise saç uçlarımdaki kırılmaların durmasıydı.Ve kokusu o kadar güzel ki saçlarımı kuruttuğumda saçımı sürekli koklamaktan kendimi alamıyorum. 100 ml 'lik boyuyla 45tl satış fiyatından kendi sitesinden alabilrsiniz.Hatta zaman zaman indirim ve uygun fiyatlı kutu satışlarından elde edebilirsiniz.

Benzer Yazılar

2 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook