Naturals by Watsons

Naturals by Watsons / Rosehip Oil Duş Jeli - Prestige Rose Body Scrub - Rosehip Oil El Kremi

06:00




Geçtiğimiz haftalarda  Watsons'dan çok şeker bir paket aldım. Watsons'a ait olan Naturals by Watsons ürünlerinin hem ambalajlarının sevimliliği hem de içerik olarak zaten dikkatimi çekiyorlardı.Şampuan ve saç yağını daha sonra yorumlayacağım için duş jeli-vücut scrubı ve el kremini yeterince deneyimlediğim için sırasıyla paylaşmak istedim.



Naturals by Watsons Roseship Oil Duş Jeli içerdiği kuşburnu yağı ile C vitamini ve esas yağ asitleri bakımından zengindir. Anti-age ve anti-oksidan özellikleri yanı sıra cilt elastikliğini korumaya yardımcı olur. Manuka ağacı yağı; doğal nemlendirici özelliği ile cildinizi besler ve şımartır. Cildinizi temizlerken yumuşatmaya ve parlak bir görünüm vermeye yardımcı olur. İçeriğindeki doğal içerikli manuka ağacı balı hassas cildinizin korunmasına ve yumuşak kalmasına yardımcı olur.


İçerik olarak çok temiz olmasa da kokusu çok güzel özellikle vücut scrubı ile kullandığım zaman gün boyu kalıcı kalıyor.


Cildinizin kurumaması için Shea yağı ile zenginleştirilmiş Prestige Rose Vücut Peelingi, formülündeki ayçiçek yağı ile yumuşatıcı bir etki yaratırken, ceviz ve kayısı çekirdeği tozu ölü derinin hassas bir şekilde atılmasına yardımcı oluyor. Cildinizin yumuşak ve esnek kalmasını sağlarken hafif bir gül kokusu bırakıyor. 



Üç farklı organik gül suyu kullanılmış ; Bulgar , Fransız ve Fas gül suyu



İçinde gül tomurcuklarını rahatlıkla görebildiğiniz bu scrub buram buram gerçekten gül kokuyor.Cildi yumuşacık yaparken , ölü derileri atıyor. Duş jeli ve scrub'ın ikili etkisini çok sevdim.



Naturals by Watsons Blood Orange el kremi ellerinizi ve tırnaklarınızı beslemeye ve korumaya aynı zamanda yumuşatmaya yardımcı olur. Paraben, mineral yağ ve silikon içermez. Fransa kan portakalı; parlaklık ve antioksidan etkisi vardır. Avustralya kakadu plum; içerdiği C vitamini ile aydınlatma etkisi vardır. Shea yağı ellerinizi yumuşatmaya ve c vitamini cilt tonunu düzeltmeye yardımcı olur.


Yapış yapış olmayan el kremini genel olarak sevsem de sürekli tazeleme ihtiyacı hissettim.Kokusu sizi rahatsız etmiyor.













Benzer Yazılar

4 yorum

  1. ambalaj kadar içerikte çekici olsa keşke. o değilde sitenin yeni halini çok beğendim ki <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum.Dediğin gibi şampuanlarının içeriği temiz ama bunların değil çok ilginç :)

      Sil
  2. Ben kokusu yogundur diye almak istememistim ama gül kokusu hafifse alabilirim :) sitene bayildim nesneslis:)

    Benim acemi sayfamada bakmak isterseniz www.elifinaynasi.blogspot.com

    Musmutlu haftalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Başarılar dilerim yeni sitenizde :)

      Sil

Abone Ol


Like us on Facebook