Klorane

Klorane / Manolya Özlü Yoğun Işıltı Sağlayan Bakım Maskesi

06:00


Klorane ; özellikle her eczanede bulunmayan  bitkisel içerikli saç ürünleri barındıran bir Avrupa markası.

Tüm KLORANE bitkileri çok iyi bilinen etkileri ve mükemmel toleransları nedeniyle seçilmişlerdir. KLORANE Phytofiliere adı verilen gerçekten çok sıkı/titiz kural ve normlara göre yetiştirilerek hasat edilirler. İlaç endüstrisinde kullanılan bilimsel prosedürlerin tamamı uygulanarak, bu ekstreler aktif içeriklere kadar damıtılırlar. Bu da etkinliğin artmasına yardım etmektedir. 

Klorane labaratuvarları, bitki mirasının iyi kullanımını ve korunmasını amaçlayan Klorane Institule isimli fonun aktif destekçisidir.

Manolya özlü bakım maskesi, mat ve donuk saçların yeniden nemini ve doğal koruyucu tabakasını kazanmaya yardımcı olur. İçeriğindeki zengin aktifler sayesinde saçın parlamasını sağlar. Ürün kullanımı sonrasında saçın daha yumuşak, dayanıklı, parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.


Öncelikle yapısından söze başlamak istiyorum.Diğer alışık olduğumuz maskelerden farklı olarak yoğunluğun aksine cıvık bir kıvamı var.Bu yüzden eline alıp saçınıza götürken dikkatli olmanız gerekiyor.Zaten  özellikle maskelerede bu tarz ambalajları sevmiyorum.Kokusuna gelince gerçekten manolya çiçeğinin kokusunu hissediyorsunuz.Haftada 1-2 kez olmak üzere saçımda 20 dakika bekleterek uyguladığım maskeyi bazende özellikle saçıma ısıl işlem uygulayacağım zamanlarda saç yıkama sonrasında 5 dk bekleterek uyguladım.Kolay arınan maske vaad ettiğini kesinlikle gerçekleştiriyor.Bu yüzden kendisi benim testimden olumlu geçti.Fiyatı zaman zaman bazı sitelerde indirimli olarak 30 küsürlü bulabilmek mümkün.



Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook