Naturals by Watsons

Naturals by Watsons / Marula Oil Şampuan - Argan Oil Saç Bakım Yağı

06:00


Geçtiğimiz haftalarda Watsons'larda satılan Naturals by Watsons ürünlerinden duş jeli , vücut scrubı ve el kreminden bahsetmiştim. Şampuan'ını ve saç bakım yağını daha iyi deneyimledikten sonra artık yazabilirim dedim.



Marula Oil serisi, içeriğindeki C vitamini, özel yağ asitleri ve zengin anti-oksidanlar ile saçları zararlı serbest radikallere karşı koruyor. Kapsamlı bir nemlendirme ve yumuşaklık sağlayan özel etkili formülü ile Marula Oil Serisi kuru ve yıpranmış saç tipleri için önerilmektedir.

Şampuan'ı ilk kullandığım anda kokusu beni çocukluğuma götürdü.Ve hayatımda ilk kez bir şampuanın kokusu saçımda en az bir gün boyunca kaldı.Sürekli saçımı koklayıp durdum diyebilirim :)

Ve özellikle saçlarıma ışıltı attırdığım tarihe denk gelen bu şampuanın kullanımı sayesinde saçlarımı sakinleştirdiğini ve nemlendirdiğini rahatlıkla gözlemleyebildim.

  



Ve gene aynı seriye ait argan oil saç bakım yağı.


Morroco'da üretilen esasnsiyel yağ asitlerince ECOCERT sertifikalı argan yağı içermesinin yanı sıra Avakado ve Buğday tohum yağı saçlara bakım , onarım ve parlaklık kazandırmayı vaad ediyor.

Sanırım şu ana kadar kullandığım en güzel kokan argan içerikli saç bakım yağı diyebilirim.Bazen tüm saçıma uygulayıp beklettim , bazen de banyodan çıktıktan sonra ıslak saç uçlarıma  ellerime çok az ürün alarak hafifçe masaj yapıp yedirdim. Zaten saçlarıma bakım yapmayı ihmal etmeyen biriyim. Yağı fazla kullanırsanız saçınızda ağırlık yapabiliyor bu yüzden iyi ayarlamanız gerekir.






Benzer Yazılar

3 yorum

  1. kokusu güzel dendi mi benim alışveriş çanlarım çalmaya başlıyor :)))) Hemen gidip koklamalı ve almalıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Saç bakım yağını merak ettim doğrusu. Denk gelirsem alıp deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Mutlaka bi bakayım bu arada bloğunuzu takibe aldım bende sizi bekliyorum :) Sevgiler..

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook