clarins

Clarins / Rouge Prodige 111 Rasberry Sorbet

06:00







Clarins'in genel anlamda ürünlerini seviyorum. Hem ambalaj hem de ürün kaliteleri konusunda gerçekten başarılılar. Setten çıkan bu Rouge Prodige ile rujlarınıda deneme fırsatı bulmuş oldum.



Rouge Prodige 111 Rasberry Sorbet yapı olarak  ne tam olarak ruj ne de tam renkli dudak nemlendiricisi. Açıkcası bu zamana kadar kullandığım en farklı yapıdaki ruj diyebilirim.High Fidelity İnci teknolojisiyle kremsi yapısı uzun süre dudaklara nem vermeyi sağlıyor.


Rasberry Sorbet kelimelerini birebir çevirdiğimizde ahududu sorbet'i olarak denk gelse de kırmızı ağırlıklı bir tona sahip.


Üst tarafta tek seferde alt kısımda da iki kez sürülmüş hali. Dediğim gibi yapısı farklı olan bu rujun sürer sürmez nem verişini hissediyorsunuz.Pigmentasyonunu açıkcası bu tarz yapıya göre bu kadar iyi beklemiyordum.Ve kalıcılık olarak da birşeyler yiyip içene kadar sizinle. Gündüz kullandığım gibi gece yatarken hem nemlendirsin hemde sabaha dudaklarım renklenmiş olarak uyanayım diye sürekli kullanmaya başladım. Sette çıkan rujun fiyatına netten baktığımda  77.90 tl fiyatla karşılaşınca şaka olmalı dedim.Açıkcası tek başına bu fiyata ben bu ruju almazdım.











Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Rujun tasarımının cazibesine takılıp kaldım, alıp makyaj masasına aksesuar yapabilirim varsın güzel olmasın :P :)

    YanıtlaSil
  2. Hangi setten çıktı :) Bu seneki yılbaşı seti mi? Neler var çok merak ediyorum ^.^

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook