Bioplante

Bioplante Organik Ruj - Deco Peach / French Rose

06:30



Organik yaşam, beslenmeye  dönüş yaparken ; nadir organik  markalardan olan Bio-plante markası geçtiğimiz aylarda bakım ürünlerinin yanı sıra makyaj ürünlerinide satışa yer açtı.

Özellikle bazı rujlarda bulunan kurşun maddesinin verdiği zararı düşünücek olursak organik ruj'un hem güzelleşmemize hem de sağlığımıza yararı göz ardı edilemez.

Bioplante Deco Peach ve French Rose rujlarını uzun süredir kullanıyorum. Açıkcası yapı ve kalıcılık olarak çok fazla bir beklentim yoktu. Ama verdiği nem ve orta kalıcılık kesinlikle beklediğimden daha başarılı bir performans sergiledi.Özellikle bu iki rengi çok severek kullanıyorum.Yapı olarak kremsi ve parlak bitişi hem dudağımı kurutmadı hemde orta kalıcılık sağladı. Rujları kokladığım zaman beni eski annanemin sürdüğü rujların kokusuna götürdü.








 Deco Peach ;  şeftali nude tonlarında iken  French Rose çok tatlı bir gül kurusu renginde. Ürünlerin fiyatı ve diğer renkler için sitesini ziyaret edebilirsiniz.





Benzer Yazılar

4 yorum

  1. Şeftali tonlu olanı kullanıyorum soft görünüyor:)

    YanıtlaSil
  2. Güzele ne yakışmaz dicem ama Deco Peach rengi ayrı bir yakışmış :)

    YanıtlaSil
  3. Çok ama çok yakışmış bitanem, bioplante ürünlerini hiç deneme fırsatım olmadı, denemek isterdim ben de :) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Şeftali tonlu rujun rengi çok yakışmış kesinlikle :)

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook