cc krem

Multiactiv Canlandırıcı Leke Karşıtı Bakım Kremi CC Krem

08:17


Bir krem düşünün içinde hem cildinizin ihtiyaçları var  hem de güneş koruması yaparken leke kontrolü sağlıyor bir de bu yetmiyormuş gibi cilde parlaklık sağlıyor.
Multiactiv bir dermokozmetik marka.Yani eczanelerde satılan ürün. 27 yıllık markanın yedi farklı seriye sahip olması , ihtiyaca göre ürün üretmesi benim için olumlu bir yer edindi.

Multiactiv Canlandırıcı Leke Karşıtı Bakım Kremi CC Krem Revita Derm serisine ait.
Revita Derm Serisi: Bu serinin tüm ürünleri Koenzim Q10 ve Hyaluronic Asit içerir. Her iki hammadde de cildin genç bir şekilde muhafaza edilmesinde çok etkilidir. Aynı zamanda ürünlerin hepsi bitkisel yağlar, ekstraktlar ve vitaminlerle zenginleştirilmiştir.




Canlandırıcı Leke Karşıtı Bakım Kremi ''CC'' (Tüp) (SPF 15) 30 ml.
Canlandırıcı Leke Karşıtı Bakım Kremi “CC” (Tüp) (SPF 15) 30 ml. günlük kullanıma uygundur. Her gün gündüz kullanılır.
Tüm ciltler için özel olarak formüle edilmiştir.
Paraben içermez.
Dermatolojik olarak cilde uygunluğu test edilmiştir.
Canlandırıcı Leke Karşıtı Bakım Kremi “CC” (Tüp) (SPF 15) 30 ml. aktif bileşenlerce zengin olan özel formülü sayesinde cildin nemlenmesine, beslenmesine ve canlanmasına katkı sağlar. Cilt tonunu ayarlar, var olan kırışıklıkların görünümünün azaltılmasına yardımcı olarak cildin daha düzgün görünmesini destekler. Cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Yumuşak formülü ile cildin gözenekleri tıkamaz.
İçeriğindeki Aktif Bileşenler: Lipoamino asit, Koenzim Q10, Hyalüronik asit ve Nemlendirici Kompleks, Soya fasülyesi Yağı, A Vitamini, UV Filtreler
Düzenli olarak Canlandırıcı Leke Karşıtı Bakım Kremi “CC” (Tüp) (SPF 15) 30 ml. kullanımı ile var olan kırışıklık görünümünün azaltılmasına ve yeni kırışıklık oluşumununun önlenmesine katkı sağlar. Krem uygulandıktan sonra cilt daha yumuşak, cilt daha parlak ve daha dinç bir görünüme kavuşur.


İçeriğindeki Q10 enzim ( yaşlanma belirtilerini azaltıcı ) ve Hyalüronik asit (ciltte su tutma ve nem verme  ) bulunması zaten başlı başına kremi alma sebebi.Ama parfüm olması biraz beni üzdü.



Kullandığım süre içerisi boyunca inanılmaz memnun kaldım.Gerçekten verdiği nem ve parlaklık çok başarılı. Cc krem olarak geçse de eğer yüzünüzde kapatılması gereken lekeler varsa bu konuda çok beklentiniz olmasın.Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim verdiğiniz  parayı sonuna kadar hak eden bir ürün.Karma ciltlerde t bölgesinde hafif parlama yapsa da özellikle kuru ciltlerin severek kullanacağınız düşünüyorum.Bu kremi tek başına sürüp çıktığımda her seferinde ne sürdüğümü soruyorlar.Piyasa fiyatı 65-75 tl arası değişiyor.Bu seriye ait kullandığım serum'dan da daha sonra bahsedeceğim ama marka ve diğer seriler hakkında bilgi edinmek isterseniz tık tık ..

Benzer Yazılar

2 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook