Barielle

Barielle Tırnak Güçlendirici Krem

15:29


Tırnaklarımı tam düzelttim yoluna koydum derken pat diye eski haline geri gelmesinden yakınırken ; evren sesimi duyup bana Barielle tırnak güçlendirici kremi yolladı. Genetik yapı, dış etkenler ,sürekli oje kullanımından dolayı tırnaklarda soyulma , kırılma gibi problemlerle hepimiz karşılaşıyoruz.





Barielle Tırnak Güçlendirici Krem ; tırnakların sağlam ve sağlıklı uzamasını sağlar, çatlamasını, çıtlamasını, pul pul kalkmasını ve kırılmasını önlemeye yardımcı olur. Ojenin üstüne de kullanılabilir. 


Her gün dairesel hareketlerle uyguladığım kremin diğer tırnak kremlerine göre artı olarak ojenin de üstünden kullanılması avantaja dönüştürdü.Özellikle gece yatmadan önce de tekrar sürüp kullandım.Kıvamı oldukça yoğun olan kremin kokusu malesef güzel değil.Ama bence bu iyi bir şey.Çünkü parfümsüz olması ürünün gerçekten işleve yönelik olduğunu ve zarar vermemeye çalıştığını gösteriyor.Düzenli kullanım şart. Kullandığım bir ay boyunca tırnaklarım da kırılmalar azaldı ve ikiye ayrılmalar sorunu çözüldü. Lila Kutu 'da 39 tl'ye satılan ürün fiyat/performans açısından değerlendirildiğinde sizi hayal kırıklığına uğratmıyor.


Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook