solenne

Solenne / Tırnak Balsamı ve Oje Kurutucu

08:19



Solenne markası benim elimin parmağını geçmiyecek şekilde güvendiğim ve sevdiğim markalar arasında. Şu ana kadar kullandığım hemen hemen her ürününden memnun kaldım diyebilirim.



Solenne Tırnak Balsamı, tırnak kenarlarında dış etkenlerden kaynaklanan kuruluk ve çatlamaları önler. Manikür sonrası, tırnak kenarında oluşan cilt kurulukları, kabuklanmalar, tahrişler gibi doku hasarlarını engelleyerek, cildin nemli ve sağlıklı görünmesine destek olur. 
Tırnak yüzeyinde oluşan dış etkenlere bağlı, soyulma, pullanma, kırılma gibi sorunların ve tırnak  yüzeyindeki nem ve vitamin kaybının önüne geçer.

Ürün, ojeden hemen önce uygulanabilir, tırnak yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturur. 
Zararlı kimyasallardan tırnağın etkilenmesini ve ojenin tırnakta oluşturabileceği sararma ve yıpranmaları önlemeye destek olur.




Yoğun bir yapısı olan bu balsam'ın ( krem değil balsam diyerek dikkatinizi çekmek istiyorum ) içeriğindeki F vitaminiyle güçlendirmeyi vaad ettiği gibi başarıyor.Bundan önce denediğim X markanın kreminden daha başarılı olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.Özellikle tırnak etlerim artık daha yumuşak.

 ( oje sürüşümün çirkinliğini lütfen görmezden geliniz )

Ve çok severek kullandığım oje kurutucu spreyinden  bahsetmeden geçmek istemedim.Şu ana kadar denediğim en başarılı oje kurutucu diyebilirim.Çünkü kullanan tüm arkadaşlarımdan aynı tepkiyi aldım . Hatta denemek için 15 ml'lik spreyi 25 tl' ye alabilirsiniz.

Ya da şanslı iki kişiden olup yarın instagram'da başlıcak çekilişime katılabilirsiniz.



Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Bende de var bu ürün daha denemedim. Bende kullanmaya başlayayım o zaman ,sevgiler...

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook