denediklerim

Oriflame I 'm The One Makyaj Kolleksiyonu

18:32

Herkese Merhaba,
Evet evet o her yerde gördüğünüz yeni çıkardıkları Makyaj Kolleksiyonu  Oriflame I'm The ONE  


Şipşirin kağıtımsı bir makyaj çantası içinde gelen bu ürünler Her an her yerde güzelsiniz sloganıyla giriş yaptılar..

Teker teker ürünleri inceleyelim bakalım...


Krem farları oldum olası hep sevmişimdir.Oriflame'nin çıkardığı bu farların yapısı yumuşacık,kadifemsi. Kremden toz fara dönüşmeside ayrı bir özelliği.

İstediğiniz yoğunluğa göre rengini ayarlayabiliyorsunuz.Bendeki rengi Intense Plum.Kalıcılığına gelirsek benim göz kapaklarım yağlı olduğu için bazsız 3 saat-bazlı 9 saat kaldı.Ama bu benim tamamen göz kapağımla ilgili birşey.Çünkü arkadaşımın kuru göz kapağına uyguladığımız zaman sabahtan akşama kadar kaldı.Fiyatı :22.90 tl


Ağırlık hissi yaratmayan,nemlendirmesi yüksek olan bu ruju sevdim.Rengide tam bana göre Rosewood Eternity.Kalıcılık olarak fena değil gün boyu bir daha tazelemeniz gerekebiliyor.Fiyatı 12:90 TL

Kolleksiyonda en çok gönlümü fetheden ürün ! Eyeliner kalemi !

Bendeki Brown rengi olan bu eyeliner'ın kalıcılığı süper.Yukarıdaki resimde sağ en altta silip çıkmamış hali.Kesinlikle diğer renkleride alacağım bir ürün ve fiyatının 12.90 Tl olması ayrı bir avantaj.

Ne yalan söyliyim son zamanlarda aldığım rimellerde hayal kırıklığı yaşadığım için bu ürünü ilk elime aldığımda buda diğerleri gibidir dedim yalan yok bende. Volume Blast Mascara plastik bir fırçaya sahip.

Krem farını,eyelinerı ve rimelini daha yakından görebilmeniz için yaptığım makyajın fotoğrafı.Mascarayı 2 kat sürmeme rağmen verdiği hacimi sevdim.Topaklanma yapmaması ve dökülmemeside çok güzel oldu.Fiyatı 12.90 TL


Ve son ürünümüz ojesi Bendeki Mulberry Mauve yani lila tonlarında.Kalın fırçası olan ojenin sürümü ve renk verişi gayet güzel.Kalıcılık olarak bende 2 gün dayandı.

Parlaklığını gerçekten sevdim Fiyatı  9.90 TL

Vee buda I'm The One Makyajım  :)


Şişliğimin çoğu gitti azı kaldı :) Son olarak Oriflame gerçekten beni şaşırttı diyebilirim  makyaj ürünlerinde kendilerini gerçekten geliştirmişler.

Siz kolleksiyonda hangi ürünü beğendiniz ?














Benzer Yazılar

1 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook