Alessandro

Alessandro Express Nail Hardener-Tırnak Sertleştirici

09:00

Herkese Merhaba

Bugün deneyimlediğim ve güzel sonuç aldığım bir ürünü sizlere tanıtacağım.Tınaklarım ikiye ayrılıp ve kırılmaya başlamıştı.Uzatmak bir yana dursun  sürekli ince katık gibi kırılıyordu.Çeşitli ürünler ve markaların ürünlerini denerken Alessandro çalışanına denk geldim.Ve onunla sohbetimizden sonra sorunun ne olduğunu bulduk.


Evet kutikül için kullandığım Sally Hansen  ürünü  tırnaklarıma zarar verdiğini çözdük.Neslihan nasıl bu kadar emin olabiliyorsan dersen çünkü onu kullanmaya bırakıp bu ürünü kullanınca neyin ne olduğunu daha iyi idrak ettim.Çünkü 15 saniyelik ürünü kesinlikle 1 dakikadan fazla bekletmeyin yazıyorsa düşünün ne kadar zararlı kimyasal var ki tırnağı zedeliyor.



Ürünün açıklamasında yazanlar:

4 haftada çok dayanıklı tırnaklar…   
 Bu rüya artık gerçek olabilir. Kırılgan ve yumuşak tırnaklara karşı savaşan gündüz ve gece kullanılabilen tırnak sertleştirici sistem: Express Nail Hardener & Express Nail Repair Pen güçlü tırnakların uzmanı. İçeriğindeki zengin mineraller ve vitamin kompleksi tırnakları içeriden beslerken aynı zamanda daha elastik olmalarını sağlar.Tırnakların sertleşmesi için demir ve kalsiyum kompleksi.
Kalsiyum, Demiroksit kompleksi, Bioyapılandırıcı silikon türev, Gingseng ve Tatlı badem yağı sayesinde tırnaklarınızın kısa sürede sertleşmesini sağlar.


Ürünü uygularken 1. gün tek kat 2. gün sürülenin üstüne tek kat ve 3. gün sürülenlerin üstüne tek kat şeklinde uyguluyoruz.Daha sonrasında hepsini silip 1 gün hava almalarını sağladıktan sonra tekrar aynı işlemleri uyguluyoruz.Taa ki şişe bitene kadar. ( Tam 3. günü üstüne istediğiniz ojeyi sürebilirsiniz :)



Tırnağa parlatıcı renkte bir oje sürmüş gibi oluyorsunuz hemde daha sağlıklı bir görüntü elde ediyorsunuz.Benim şişem çok az kaldı.Tırnaklarımdaki ikiye ayrılma sorunu kesinlikle ortadan kalktı ve daha güçlü oldular.Bu üründen sonra kalsiyum içeren bir ürüne başlayacağım.Şu ana kadar Alessandro'nun  her ürününden memnun kaldım.

Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilceğim bir ürün.


Sevgilerimle...







Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook