cilt bakımı

Dermomarket alışverişi ve Vichy PureteThermale 3'ü 1 arada Makyaj Temizleyicisi

09:00

Herkese Merhaba;


Sizlere bugün online güvenilir bir eczaneden ve Vichy'nin 3'ü 1 arada temizleyicisinden bahsedeceğim.
İnternetten alışveriş yapmanın kolaylığı paha biçilemez.Ama hangi site güvenilir? Kargom ne kadar sürede gelir ?Aldığım ürün orjinal midir ? diye bir sürü sorular sorarız.Haksız da sayılmayız çünkü gerçek güvenilir site bulmak çok zordur.Şimdi sizlere bahsedeceğim Dermoeczanem ve Dermomarket sitelerinden gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz.Gerek ürün orjinalliği olsun gerekse hızlı kargo olsun hiç pişman olmayacağınız bir site.Zaten 10 yıllık online alışveriş sektöründe hizmet etmesi profesyonelliğini açıklıyor sanırım.Sitede hemen hemen bütün firmanın ürünleri mevcut.Özellikle MAC,Physicians Formula,YoungBlood ürünlerinde %10-%20 indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederim.



Bu siteden aldığım Vichy Purete Thermale Makyaj temizleyicisinden bahsetmek istiyorum.Bu arada birçok üründe indirim olmak üzere özellikle Vichy ürünlerinde olan indirimlere bir göz atmanızı tavsiye ederim.


Makyajı yapmak ne kadar zevkliyse çıkarmak bize hep işkence gelmiştir.Ama asla ve asla makyajı çıkarmadan yatmamamız gerektiğini sanırım hepimiz biliyoruz.Vichy'nin bu ürünün 3'ü bir arada olmasının açılımı  1.Temizleyici Süt 2.Tonik Losyon ve 3 Göz makyaj Temizleyicisi.


Özellikle hassas ciltlere de uygun olması çok güzel.Ve içinde parapen bulunmaması ballı kaymak yemede yanında yat oluyor :) Ayrıca içeriğinde Vichy Thermal Suyu içerdiğini de söylemeden geçmek istemiyorum.


Benim cildim karma cilt tipi  dolayısıyla bu tarz  süt içeren ürünler benim cildime uygun.


Çok ama çok hafif bir kokuya sahip.Göz makyajımı özellikle rimelimi çok yoğun sürdüğüm için biraz sıkıntı yaşadım ama genel makyaj çıkartması gayet güzeldi.Yaklaşık 2 haftadır kullandığım için alerji durumu olmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Şu an %20 indirimle 30.26 TL 'ye Dermomarket 'ten satın alabilirsiniz.


Sevgilerimle..







Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook