#cananilesummerparty

Canan Zerkinli ile #cananilesummerparty Blogger Etkinliği

18:30

Herkese Merhaba :)

 
Geçtiğimiz hafta Sevgili Canan bizleri  #cananilesummerparty düzenleyerek bir araya getirdi.Sanırım en çok güldüğüm ,eğlendiğim etkinliklerden biriydi.Canan gerçekten çok emek vermiş öncelikle ona burdan da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.Mekanımız Çakıl Kafe'ydi . Çakıl Kafe'yi daha öncesinden de bildiğim için hiç zorlanmadım.


Yoğunluktan dolayı kahvaltımız geç gelmiş olsa da görüntü mükemmeldi.





Ankaralı Bloggerlar'ın dostu olan   Very Cupcake bizler için çook güzel cupcake'ler hazırlamış. 


Masamdaki yerimi aldığımda Kurabiye Evi 'nin hazırladığı cici kurabiyeler , Mumyak 'ın iyi ki göndermiş dediği yelpazesi ve Gizem Şeker in gönderdiği kavanozun içindeki harika şekerler beni bekliyordu.




Resimler çekildi, sohbetler edildi.




Sıcakta yaz partisi olurda dondurma olmaz mı :) Dondo dondurmayla biraz serinledik tabiki.



Sevgili Trendy And Friendly  (Nilgün), Bendeniz :) Çınar Ağacında (Sibel) en son ki süt dilimi yazısını mutlaka deneyin derim :), ömür törpüm Gırla Fikir (Nazlı) ve taa İstanbul'lardan gelen BademleBuduk (Elif)


Sibel'imin meşhur selfieni çekerken fotoğrafçılarımızda öz selfie çekim yapmışlar :)




Bu güzel pastayı Özsüt hazırlamış,Tadı inanılmaz lezzetliydi. Sevgili Canan ve kızı Ecenaz birlikte kestiler pastayı.




O gün 9 firma yetkilileri bizlerlerleydi ve bu yüzden onlardan özel olarak bu postta bahsetmek istiyorum.


Sevgili Tahir Bey bizlere ekolojik doğal iç çamaşırı olan Soya Silk 'i tanıttı.Soya Silk Kumaşı; Doğal ve Termaldir. Kışın sıcak, yazın serin tutar, terletmez. Koku Oluşumunu Önler. Naylon, Polyester içermez. Ultraviyole ışınlarından Korur, Nefes Aldırır, Ferahlık Verir, Deri hücrelerini canlandırır, Nemi hızlı emer ve hızlı Kurur, Çok yumuşak ve parlaktır, Bitkisel protein Bazlıdır, 20 Adet Doğal Enzim İçerir, İnsan tenine en yakın Kumaştır.
Daha detaylı bilgi almak için http://www.ekotikshop.com/  ve  benim bloğumun referansıyla alışveriş yapan kişilere %10 indirim var a dostlar:) 




Sevgili Gülçin Hanım taaa İstanbul'lardan gelip bizlere o güzel enerjisiyle  Artbella hakkında harika bilgiler verdi. Artbella özellikle içinde kutuda herşeyi olan hobi setleri.Kursa gitmeye gerek kalmadan aldığınız setin özelliğine göre içinden herşeyi çıkıyor.

İçinden ayrıca aldığınız setteki ürünü nasıl yapacağınıza dair cd çıkıyor.Yani en beceriksiz insan bile yapabilir :)
Bana çıkan seti ayrı bir post olarak yayınlacağım bu aşamada size deneyimlerimi mutlaka aktaracağım.


Sevgili İlknur Hanım Dalton Kozmetik hakkında bilgiler verdi.Eminimki çoğumuzun duymadığı bu marka  özel ve seçkin spa, masaj ve cilt bakım merkezlerinde yer almasıymış. Denizden gelen güzellik sloganıyla karşımıza çıkan Dalton Türkiye'de Ankara'da Kavaklıdere Tunalı Hilmi Caddesindeki Çelikler İş merkezi'nde



Denememiz için verilen testerlar ve nazik davetleri için çok teşekkür ederim.Mutlaka cilt bakımı için uğrayacağım çünkü bu konuda çok soru alıyorum.




Namet 'den Sevgili Ediz bey bizleri de unutmayıp güzel paketler getirmiş.



Dore Kozmetik'ten Sevgili Gül ve Nihan hanım . Satış Temsilciliği ve Dore ürünleri hakkında bilgiler verdi.




Bizleri unutmayıp güzel bir paket hediye ettiler.Eğer sizde satış temsilcisi olup , para kazanmak isterseniz siteye üye olabilirsiniz.Yıldız Holding bünyesinde olduğu için zaten güvenilir bir firma .




Bebak Komzetik 'ten Sevgili Naciye Hanım bizler için İstanbul'dan gelenler arasındaydı. Acı Badem ürünlerinden tanıdığımız Bebak çeşitliliği artırma yolunda ilerlediklerini söylediler.


Tek tek elleriyle paketlemiş , süslemiş Naciye Hanım. Önyargılı olduğum göz makyaj temizleyicisini mutlaka deneyip yorumlayacağım.


Welcomebaby  yeni kurulmuş anne-bebek alışveriş sitesi. Sevgili Bihter ve Gökçe Hanım bizlere siteleri hakkında bilgiler verdiler.Çok güzel bir paket ve indirim çekiyle etkinliğe renk kattılar.

Sitelerinde ilk alışverişe özel %10 indirimi kaçırmayın derim.




Pazaresinti 'den Sevgili Gökhan Bey'i tanımak gerçekten ayrı bir gurur verdi. Çünkü diğer e-ticaret sitelerinden farklı olarak kadın girişimcilere destek vererek kadınların ekonomideki ağırlıklarını çoğaltmasını sağlamasıdır.
Fatma Karayiğit  ve Gülnur Levat  gibi güçlü kadınlarımız bir araya gelerek Yeşil Vadi Kalkınma Kooperatif'i kurmuşlar. Hem yöresel tadları denemek hem de katkıda bulunmak isterseniz sitelerine göz atmayı unutmayın.



Ve etkinliğin başından sonuna kadar bizim yanımızda olan Benim Masalım Fotoğrafçılık 'tan Sevgili Burcu ve Seyit Bey'e ne kadar teşekkür etsek azdır.Bir önceki yazımda ayrıntılı olarak bahsetmiştim.Tekrar hatırlatayım blog izleyiclerine %10 indirim var.



Eee etkinlik olurda çekiliş olmaz mı.Tabi ki oldu benim şanslı numaram bu sefer 8'di.

Bakalım 8 numara şansıma neler kazanmışım.


Duse Tasarım Atölyesi'nden 2 kişilik Amerikan Servis Takımı.


Dekor Hediye'den Motorsikletli Küllük


Bebekhouse.com 'dan 50 TL'lik Hediye Çeki

Gerçekten eğlendiğim bir etkinlik oldu 110 firmanın katılımıyla gerçekleşen etkinliğin diğer sponsor yazılarını ayrı bir postta yayınlayacağım.Sizi diğer fotoğraflarımla başbaşa bırakıyorum ve hepinize güzel günler diliyorum.



























































Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook