beyaz bırakmayan güneş kremi

Cyrene SPF50+ Güneş Kremi

07:00

Merhaba :)

Malum yaz ayındayız , havalar sıcak.Kimimiz tatiline gitti kimimiz gitme planlarındayız.Yaz-kış kullanmamız gereken güneş kreminin önemini bilmeyen yoktur sanırım.Ben bembeyaz tenli olan insalar grubundanım.O yüzden güneş kremi konusunda çok hassas ve seçiciyimdir.



Cyrene  Ultra Light Daily UV Defence Broad Spectrum Sunscreen SPF 50+ güneş kremi güçlü ve geniş spektrumlu güneş koruması sağlar.


Yaş ilerledikçe malum kullanılan ürünleri daha bir dikkatli seçmeye çalışıyor insan.


İçeriğinde parfüm ve paraben içermemesi çok büyük avantaj.Özellikle hassas ve tüm cilt tipleri için olan bu güneş kreminin suya dayanıklı olmasıyla birlikte hem yüze hemde vücudumuza uygulayabiliyoruz.



Peki bir sürü güneş kremi varken neden bunu almalısınız ?


Güneş kremlerinde çoğu zaman  sürdüğümüzde  beyazlık oluşur ve bu görüntü yüzünden güneş kremi kullanmak istemeyen çok arkadaşımı görmüşümdür.


Ama Cyrene Spf50+ Güneş Kreminde bu olay yok.Ne güzel değil mi :) Üstelik makyaj altına çok rahatlıklıkla kullanabiliyorsunuz . (Aman dikkat fotoğraf çekimlerinizde kaçınınız) Tek sevmediğim yönü ambalajı oldu.Çünkü açar açmaz ne kadar dikkat ederseniz edin ürün elinize fazla gelebiliyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir güneş kremi bulmanın sevinci paha biçilemez.


Ürünün kendi sitesinde şu an 59 TL.










Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook