farmasi

Farmasi Dr C.Tuna Çay Ağacı Yağlı Tonik

07:00

Yaz aylarında sıcaklıktan dolayı sivilcelerle kardeş oluyoruz.Gerçekten değişik bir cilt tipim var.Temelde karmadan yağlıya dönük olan cildim dış hava etkenlerden dolayı değişiklikler gösteriyor.Bugüne kadar Çay Ağacı yağının özellikle akneli ciltler için yararını hem okudum hemde gözlemledim.Çay Ağacı yağı (Tea Tree Oil ) Avusturalya'da yetiştirlen yaklaşık 2 metreyi bulan ağacın yapraklarından elde ediyorlar.



Farmasi'nin Dr Cevdet Tuna Çay Ağacı Yağlı toniğini yaklaşık 1 ay boyunca kullandım.Aslında bu tarz ürünler kombin olarak kullandığında sonuç versede malesef yüz yıkama jeliyle cildim pek anlaşamadığı için sadece tonikle devam ettim.


Sulu bir kıvamı olan toniğin kokusu asla rahatsız edici değil.Düzenli kullanımla  cilt lekelerinin azaltcağını vaat ediyor  şahsen ben bu tarz sonuçlar için en az 2 şişe ürün kullanıldıktan sonra yorum yapılması taraftarıyım.Minik sivilceler konusundaki başarısı tartışılmaz.Severek kullandım.







Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Farmasi çay ağacı serisi özellikle sivilceli ve yağlı ciltler için geliştirilmiştir. Sos serum resmen bir pacman gibi:)

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook