cyrene

Cyrene Papatya ve Yeşil Çay Özlü / Sebum ve Yağ Düzenleyici Tonik

09:23

Merhaba :)

Sanırım git gide  Cyrene ürünlerinin bağımlısı olmaya başladım.Hem içerik olarak temiz olmaları hemde şu anda kullandığım ürünlerinin hepsinden memnun olmam tabi ki etkili faktörler.Daha önceki Cyrene Güneş Kremi yazısından da memnuniyetimi okuyabilirsiniz.



Bugünkü   ürünümüz Cyrene Sebum ve Yağ Düzenleyici Tonik. Papatya ve yeşil çay özlü olan tonik   cildinizin pH ını dengeleyerek cildi besler, yeniler ve bakım yapar. İçeriğindeki papatya ekstraktının yatıştırıcı özelliği sayesinde cildi rahatlatır, pürüzsüz, ışıldayan ve yumuşacık bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. E vitamini ve Yeşil çay ekstraktı antioksidan etkileri sayesinde cildi serbest radikallerden korur. Bir beta hidroksi asit olan Salisilik asit cilt yüzeyindeki ölü derinin atılmasını sağlayarak akne gelişmesini önlemede yardımcı olur. Düzenli kullanım ile cildin parlamasını önleyerek gözenek sıkılaştırıcı ve sebum dengeleyici etki gösterir.


Bakalım bende ki etkileri nasılmış? 
Öncelikle sabah - akşam yüz temizliğimden sonra düzenli kullandığım bu tonikte  en iyi gözlemlediğim şey yüzümdeki yağ dengesini sağlamasıydı. İlk sürdüğümde yağlı gibi hissetmiştim ama sonradan alıştım.Sebum sıkılaştırma özelliğini yüzümde çok farkedemedim açıkcası.Kesinlikle alerjik bir reaksiyon oluşturmadı. Dediğim gibi en çok yüzümdeki yağ dengeleme olayını kesinlikle çok iyi başardı.



Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook