FrontCover

FrontCover Summer-Spring 2014 Makyaj Paleti

07:00



Merhaba :)

Benim makyaj paletlerini yazmaya karşı bir üşengeçliğim var :) Ama artık yavaş yavaş hepsini bloğa yazmaya başlayacağım.Çünkü instagramda bilgiler çok kalıcı olmuyor.Neyse efendim konumuz Sephora'lar da satılan Front  Cover markasına ait İlkbahar-Yaz 2014 Makyaj Paleti.











 Londra Moda Haftasında kullanılan bu set içerik olarak 9 adet fırınlanmış far 3 adet Saten Sıkılaştırılmış far  1 Adet Siyah göz kalemi 2 Adet Fırça ve Transformer Solüsyonu  ( Shadowglow ) ve minik bir kap barındırıyor.




Kalın bir kitap havasında olan bu palet  özellikle ShadowGlow Kristian Aadnevik'in Fas Temaslı Defile Kolleksiyonunu tamamlamak üzere kullanılmış.






Setin genel görünümü bu şekilde bu arada bilmeyenler için söyliyim bu siyah kabın altında kullanma kitapçığı var . Arkadaşıma söylediğimde çok şaşırmıştı bilmeyenler adına referans olsun istedim.Renkler günlük ve özel makyaja çok uygun.Özellikle baked farlar tek başına bile gayet başarılı.





Evet işte paleti alma yegane sebebim :) Bu tarz ürünlere karşı zaafım var.ShadowGlow farı daha parlak gösteren bir sıvı.Farları aynı zamanda suya dayanklı yapıyormuş. Kabın içine solüsyondan döküyoruz.Fırçayı bu sölüsyona batırıp far'a sürüyoruz.





Farların normal hali .


Saten sıkıştırılmış farları çok sevmedim yani normal her zaman bulunabilicek renkler ve kalitedeler.







İçinden çıkan FrontCover  Siyah Göz Kalemi tam bir Smokey kalemi. Çok yumuşak olan bu göz kalemi dağıtma konusunda başarılı ama çok yumuşak olduğu için net bir çizgi çizmekte zorlanıyorsunuz.








Fırçalar tam bir fiyasko. Üsteki Rounded Shader fırçası altaki mini blender fırçası.Özellikle karıştırma fırçası eçüş bücüş oldu.İnanın hayatımda gördüğüm en kötü fırçalar.


Bu paletle yaptığım gece göz makyajı.Normal soft renklerde  güzel duruyor ama bu tarz renkler de daha başarılı buldum.Transfomer olmadan bile başarılı ( fırınlanmış farlar ). Bu palet alınmaya değer mi peki ? İndirim dönemindeyken evet alabilirsiniz ama onun dışında çok çok olmazsa bir palet değil.












Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Ben bu paleti çok aramış ama bulamamıştım. Şimdi nette bakarken gördüm ablacığım yazını.Ah keşke bulsaymışım:)

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook