blog

Makeup RevoIution- I Makeup Naked Chocolate

06:00


Selam !


Sanırım blog yazarken en zorlandığım yazılar birisi far paletleri. Makeup Revolution malesef ülkemizde satılmayan markalardan birisi ve bu I Makeup Naked Chocolate paleti tasarım olarak Too Faced Chocolate 'a muadil olarak gösteriliyor.İngiltere menşeiili bu marka hayvanlar üzerinde test yapmamasıyla gönlü fethediyor.Ve birçok pahalı markaların çıkardığı ürünlerin muadillerini piyasaya sürüyor.


Ambalaj olarak aynalı ve çikolata şeklinde olması cezbedici. İçinde ağırlıklı olarak bej, kahve , altın ve bordo tonları var.16 renk far rengi gözükse de bazı tonlar birbirine çok yakın.Palette tek hoşuma gitmeyen şey sanırım kokusu oldu.



İlk üst sıra. Divine ve Mocha Lover bu sıradaki favorilerim.


İkinci sırada ise Adorable , Buttons ve Frosted Choc çok güzel.


Üçüncü sırada Double Dip ve Way favorilerim.



Paletteki mat renklerin bir kaçı hariç pigmentasyonları oldukça başarılı.Tozutma oldukça mevcut ki artık bu en pahalı paletlerde bile var.Renklerin birbirine çok yakın olması biraz hoşunuza gitmeyebilir.Kalıcılık (far bazı ile ) yaklaşık 6 saat gözümde kaldı diyebilirim. Yazının başında da dediğim gibi malesef Türkiye'de satılan bir palet değil Sevgili Pelliniofficial 'ın gönderimiyle sahip oldum.Kendisine burdan teşekkür ederim.Ve aşağıda bu paletle yaptığım göz makyajı var.Siz bu marka ve palet hakkında ne düşüyorsunuz ?













Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook