Rimmel London

Rimmel London Extra 3D Lash Mascara - 003 Extreme Black

06:00

Selam !




Mascara makyajımın olmazsa olmazıdır benim için. Ve postlarım da bahsettiğim canım ciğerim Anıl'ımın hediyesi. Bu arada ürün yorumlarına çok  güvendiğim kuzum artık www.anilissima.com 'da  sizlerle.

Rimmel London mascaraların da şu ana kadar en iyi anlaştığım Lash Accelerator idi. Extra 3D Lash 'ın iddası adını taşıdığı gibi kirpiklere 3 boyut vermeyi vaat ediyor.



003 Extreme Black benim gibi   simsiyah rimel olarak sevenler için üretilmiş. Kirpiklere hacim ve uzatma sağladığını söyleyen mascaramız  aynı zamanda hassas gözler içinde uygun olduğunu belirtmiş.


 Plastik fırça olmasıyla benim için 1-0 öne geçen mascara'nın kılları kısa ve çaprazlamasına sık.

En ufak kirpikleri yakalamada son derece başarılı.Hacim olayı orta kıvamda olsa da başarılı olduğu alan bence uzatma. İlk açıldığında ıslak olan mascara daha sonrasında kıvamına geliyor. Gün boyu herhangi bir akma ya da bulaşma sorunu yaşamadım. Fiyatı sanırsam 12-13 TL gibi bir rakam olması. Fiyatına göre uygun bir rimel olduğunu düşünüyorum.Bilmeyenler için ufak bir hatırlatma Rimmel London ürünleri sadece Watsons'lar da satılıyor.  Lash Accelerator'den sonra 2. sevdiğim Rimmel markalı mascara oldu. 






Benzer Yazılar

1 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook