basın bülteni

LE PETIT MARSEILLAIS TÜRKİYE’DE !

23:52

LE PETIT MARSEILLAIS TÜRKİYE’DE !




Fransa’nın lider duş jeli markası Le Petit Marseillais, Türk tüketicisiyle buluşuyor.  Geleneksel yöntemlerle, en doğal içeriklerle ve çevre dostu olarak üretilen
 Le Petit Marseillais, geleneksel sabunları, duş jelleri ve bakım kremleri ile Akdeniz doğasını evimize getiriyor.
Dürüstlük, gerçeklik, doğallık ve otantiklik üstüne kurulmuş bir marka olan
Le Petit Marseillais, içeriklerini ve aromalarını gerçek meyve ve çiçek özlerinden ve organik olarak üretilen bileşenlerden alıyor.  Paraben ve renklendirici boya içermeyen kremli duş jellerinin benzersiz kokuları, sentetik değil tamamen doğal bitkilerden ilham alınarak hazırlanıyor. Kremli formülleri ile cildi kurutmuyor ve nemlendiriyor. 
Türk tüketicisinin yeni tanıştığı Le Petit Marseillais ürünleri içeriğinde kullanılan lavanta, badem, şeftali, bal, süt, portakal çiçeği, gelincik, vanilya, mandalina gibi pek çok doğal bileşeni tam mevsiminde, geleneksel yöntemlerle elle toplanıyor, en çevreci yöntemlerle üretilip, geri dönüşümlü ambalajları ile birçok ülkenin banyolarında yerini alıyor.
Marsilya’nın 300 yıllık efsanevi ürünü Marsilya Sabunu’ndan esinlenilerek 1984 yılında doğan Le Petit Marseillais, “Fransa’nın En Çok Sevilen” ve “Fransa’nın En Yeşil” markası olarak, bugün dünyanın 23 ülkesine Akdeniz doğasını ve sıcaklığını taşıyor.
Ülkemizde, dünyanın lider kişisel bakım ve sağlık markalarından, Johnson&Johnson tarafından pazara sunulan Le Petit Marseillais, marketler, parfümeriler ve seçkin eczanelerde doğal içerikli ve geniş yelpazedeki toplam 7 kategoriden 29 ürünü ile Mayıs ayından itibaren satışa sunuluyor.
Markanın Türkiye lansmanı nedeniyle, Fransız Sarayı bahçesinde düzenlenen Akdeniz konseptli davete, Johnson&Johnson Ülke Müdürü Hakan Ergen’in ve yöneticilerin yanı sıra, markanın uluslararası başarı hikayesini anlatan marka danışmanı Michel Azan ve ürünlerin doğal içeriklerini detaylı olarak sunan botanist Tachka Sofer de katıldı.
Marka başarı hikayesi ile “yüzyılın markası” tanımlamasına layık görülen
Le Petit Marseillais;   tıpkı ikonik logosundaki denizci çocuğun Marsilya limanında oturup denizi seyretmesi gibi kalbi Akdeniz’de atan bir marka.  Güzel kokuların ve renklerin, modernliğin ve zamansız değerlerin, ahengin, korunmuş bir doğanın, hayattan zevk alan geniş ailelerin bölgesi olan Akdeniz ve bu bölgede köklerini salan
Le Petit Marseillais; huzura, esenliğe ve içtenliğe dayalı hayat tarzını “joie de vivre”i yansıtmak için ülkemize geliyor.

LE PETIT MARSEILLAIS ÜRÜNLERİ :
BANYO VE DUŞ JELLERİ
Cilde uyumlu PH seviyesi ve paraben içermeyen formülü ile, Le Petit Marseillais gerçek meyve ve çiçek özlü duş jelleri cildi nazikçe temizler.  Kolay durulanan köpüğü, tende kalıcı  iştah açıcı ve uçup gitmeyen bir koku ile yumuşacık bir cilt bırakır.
·        Lavanta Balı – Gerçek Bal Özlü, Kremli Banyo ve Duş Jeli
·        Süt – Ekstra Yumuşak Formüllü Kremli Banyo ve Duş Jeli
·        Beyaz Şeftali ve Nektarin – Gerçek Meyve Özlü, Banyo ve Duş Jeli
·        Vanilya Sütü – Gerçek Vanilya Tanelerinden, Kremli Banyo Duş Jeli
·        Gelincik Sütü ve Pamuk – Gerçek Çiçek Özlü, Kremli Banyo Duş Jeli
·        Portakal Çiçeği – Gerçek Çiçek Özlü, Kremli Banyo Duş Jeli
·        Tatlı Badem Sütü – Gerçek Meyve Özlü, Kremli Banyo ve Duş Jeli
·        Mandalina ve Misket Limonu – Gerçek Meyve Özlü, Banyo ve Duş Jeli
·        Tatlı Badem Sütü – Gerçek Meyve Özlü, Kremli Banyo ve Duş Jeli
·        Mandalina ve Misket Limonu – Gerçek Meyve Özlü, Banyo ve Duş Jeli
Tavsiye edilen fiyat: 250 ml Duş Jeli : 7.90.-TL,  400 ml Duş Jeli : 11.90.-TL



SABUNLAR
Bir sabun uzmanının bilgi birikiminin eseri olan Le Petit Marseillais sıvı sabunları, tüm saflığını koruması için geleneksel yöntemlerle kazanlarda pişirilerek hazırlanır.  Cildi nazik bir şekilde temizler ve saflık hissi yaratır.  Sabunlar renklendirici boya, hayvansal yağlar ve paraben içermez.
·        Lavanta Yağı – Saf Sıvı Sabun
·        Süt – Kremli Sıvı Sabun
·        Zeytinyağlı – Saf Sıvı Sabun
·        Tatlı Badem Sütü – Kremli Sıvı Sabun
·        Portakal Çiçeği – Kremli Sıvı Sabun
·        Kalıp Sabun – yüzde 72 Ekstra Saf Zeytinyağı Sabunu
Tavsiye edilen fiyat: 300 ml Sıvı Sabun : 6.50.-TL, 200 gr Küp Sabun : 9.90.-TL

Vücut Losyonları, El Kremleri, Dudak Kremleri ve Vücut Balmları
·        Çok Kuru Ciltler İçin
Kaygan dokusu ve iştah açıcı nefis kokusu ile süt, yapışmadan cilde nüfus eder ve gün boyunca iyi bir his verir. Cilt 24 saat süren konfor ile birlikte güzelleşir, beslenir ve nemlenir.  Le Petit Marseillais, çok kuru ciltleri mutlu edecek bir cilt bakımı için bu süt içinde üç harika maddeyi bir araya getirdi :
Shea Butter : Güzellik tariflerinin başlıca içeriği olan bu yağ, karite ağacının meyvesi olan bademden geleneksel yollarla elde edilir.
Tatlı Badem : Yazın sonunda hasat edilen bademlerin preslenmesiyle elde edilen yağdır.
Argan Yağı : Arganın oldukça değerli bademe benzeyen çekirdeklerinin ezilmesiyle, bal renginde, nadir ve kıymetli bir yağ açığa çıkar
·        Çatlamış ve Kuru Ciltler İçin
Zengin doku ve keyif verici kokuya sahip bu süt verdiği iyileşme hissiyle birlikte, cilde yoğun bir onarım sunar ve 24 saat süren bir konfor ile birlikte cilt güzelleşir, beslenir, onarılır.  Bu süt içeriğinde ise yine harika üç madde birleşmiştir :
 Shea Butter : Güzellik tariflerinin başlıca içeriği olan bu yağ, karite ağacının meyvesi olan bademden geleneksel yollarla elde edilir.
Aloe Vera : Özellikle ısıya ve kuruluğa karşı dayanıklı olan aloe vera Güney Fransa güneşi altında güzelce gelişir.
Balmumu : Akdenize özgü güzellik tariflerinin en önemli içerik maddesidir.

Tavsiye edilen fiyat:      250 ml Losyon: 17.90.-TL, Dudak Kremi: 8.90.-TL

75 ml El Kremi :13.50.-TL,250 ml Vücut Balmı: 14.90.-TL 


Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook