cilt bakımı

Cyrene Instant Calm Facial Toner - Hücreler Arası İletişimi Sağlayan Yüz Bakım Toniği

06:00



Blog dünyasına girdiğimde tanıdığım ve ürünlerini severek alıp kullandığım Cyrene markasını görüp duymayanınız kalmadı sanırım. Daimi toniğim olan  Papatya ve Yeşil Çay Özlü Sebum Dengeleyici'den sonra  Hücreler Arası İletişimi Sağlayan Yüz Bakım Toniği'ni uzun zamandır kullanıyorum.




CYRÈNE Supreme Treatment System Instant Calm Yüz Toniği hasar görmüş ve işlevini yitirmiş olan cilt hücrelerinin onarılması ve normal fonksiyonlarına geri dönebilmesine yardımcı olabilmek için yüksek oranda, özel ve güçlü antioksidanlar (Yeşil Çay Ekstraktı, Aloe Vera Suyu, Papatya Ekstraktı), anti-inflamatuarlar aktifler (Isırgan Ekstraktı ve Çam Ağacı Kabuğu Ekstraktı) ve hücreler arası haberleşmeyi sağlayan aktiflerin (Niacinamid ve Provitamin B5) karışımı ile formüle edilmiştir. Cilt temizliğinden sonra kullanıldığı zaman cildi sakinleştirir, cildin kendini yenilemesine ve onarmasına yardımcı olur. 



Toniğin önemini her fırsatta defalarca dile getiriyorum.Cilt temizliğinde tüm aşamalar önemli ama genel olarak tonik kullanımını bir türlü tam kavranmıyor.

Özellikle cildimi makyajdan temizlediğimde etkisini daha çok gördüğüm bu toniğin , cildimi sakinleştirdiğini gözlemledim.

Ama genede benim favorim hala Papatya  ve Yeşil Çay Özlü Sebum Dengeleyici tonik.  




Benzer Yazılar

1 yorum

  1. o nasıl bir isim öyle yaa. beni çok etkiledi almak istedim :)

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook