TRESAN

Tresan - Canlandırıcı Biberiye Bakım Şampuanı / Yağlı Saçlar

06:00



Tresan şampuanlarından hemen hemen çoğunu denemişliğim vardır. Özellikle Isırgan Otlu olanını  kullandığım zamanlar saçımın dökülmesine çok iyi gelmişti. 



Yeni çıkan Biberiyeli Canlandırıcı Bakım Şampuanı özellikle yağlı saçlar için günlük kullanıma uygun.Normalde her gün saçımı yıkarken, yazın bu 2-3 'ü buluyor.Hal böyleyken saçımı fazlasıyla yağlandırmada başarılı oluyorum malesef.
Bu yüzden bu şampuanı doğru zamanda kullanmış olmak benim için sevindirici oldu.


İçerisindeki biberiye yağı , ferahlatıcı etkisiyle saç diplerinde serinlik , rahatlama hissi verirken , aynı zamanda saçı besleyip, dış etkenlere karşı güçlendirip dayanıklı bir hale getirmeyi vaad ediyor.

Düzenli kullanım sonrasında saçlarda parlaklık ve yumuşaklık kazandırmayı da sağlıyor.



İçerik olarak malesef sls içeriyor.


Yoğun bir yapısı olan şampuandan buram buram biberiye kokusunu hissediyorsunuz.Saçınızı yıkadığınızda da diplerde o ferahlığıda yaşıyorsunuz.Öncelikle ilk kullandığım zamanlar saçım direk tepki verip kepeklenme yaptı.Ama sonrasında düzeldi.Kullandığım süre içerisinde saç diplerimin yağ dengesini  rahat dengelediğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Saçlarımda boya olduğu için malesef saç kremsiz çıkamadım.Ve gözlemlediğim diğer şey ise evet gerçekten saçım matlaşmadı ve gayet parlak bir görünüm kazandı.





Benzer Yazılar

0 yorum

Abone Ol


Like us on Facebook