Bio-plante

Bio-plante / Organik Şampuan ( Limon Otu ) Organik Saç Kremi ( Melissa )

06:00



Geçtiğimiz haftalarda yepyeni bir markayla tanıştım. Bio-plante içeriği doğal , organik olmanın dışında alınması zor olan Natrue sertifikasına sahip olması.Yani ürünlerinin hiçbirinde GDO, PEG, renklendiriciler, sentetik kokular , petrokimyasal maddeler barındırmıyor. Belçika menşeili ürünlerin hakkında genel bir bilgi veren Bahar Hanım'a ayrıca teşekkür etmek istiyorum.




Limon Otu Organik Şampuan 


  • Saçınızı yeniden canlandırır, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.
  • Zenginleştirilmiş formülü ile saçınızı onarır, hacimli görünmesini sağlar. Saç dökülmelerini önler. Tüm saç tiplerinin kullanımına uygundur.
  • Limon özü sayesinde kepek oluşumunu engeller, saçınızın yağlanmasını geciktirir. Saç derisini beslendirecek temizler. Tüm saç tipleri için uygundur.


  • İçeriğindeki organik elma suyundan mıdır nedir saçıma çok güzel bir parlaklık verdi. Ve içeriğindeki organik ıhlamur çiçeği suyunun  C ve P vitaminleri sayesinde saçı beslemeyi, uzatmayı E vitamini sayesinde saç foleküllerinin zarar görmesini engelleyip , dökülmesini engelliyor.

    Bir limon delisi olarak şampuandaki limon kokusuna  bayıldım.Saçımı her gün yıkayan biri olarak içeriğindeki limon ekstresinden dolayı saçtaki yağ dengesini güzel sağladı.Severek kullandığım bir şampuan oldu.


    Melissa Organik Saç Kremi

    Kuru ve yıpranmış saçları onarmaya, güçlendirmeye ve korumaya yardımcı olur. İçeriği sayesinde saçları yumuşaklaştırır. Jojoba yağının nemlendirici özelliği ile saçınıza parlak bir görünüm sağlar.


    TEMEL ETKEN MADDELER:
    Glycerin(Gliserin): Gliserinin yüksek oranda nem tutma özelliği sayesinde cildi nemli tutarak çatlakları önlemeye yardımcı olur. Gliserin mükemmel bir cilt yumuşatıcıdır ve ciltteki kuruluğu giderir. Ayrıca cildin yenilenmesine yardımcı olduğu için yaraların yatışmasını sağlar.
    Simmondsia Chinensis Seed Oil*(Organik Jojoba Tohumu Yağı):  Kuru cildi nemlendirirken, yağlı ciltteki yağı dengeler. Anti-alerjendir. Akneleri giderir. Kırışıklıklarda etkilidir. Kuru ciltleri nemlendirir. Kafa derisindeki sivilceli ve yıpranmış cilde faydalıdır.

    Kombin şeklinde kullandığım saç kreminin yapısı, kıvamı oldukça yoğun. Saçlarım , saç kremiyle şampuan kadar çok iyi anlaşamadılar. Saçlarımı yeni boyattığım için mi bilmiyorum ama yumuşatma da oldukça sıkıntı yaşadım.

    Ama özellikle cilt bakım ürünlerini yakın zamanda yazacağım.Kesinlikle çok sevdim.Genel olarak tavsiye edebileceğim bir marka oldu.




    Benzer Yazılar

    1 yorum

    1. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekiliş yapıyorum, beklerim.
      http://yasamizi.blogspot.com.tr/2015/09/blogum-3-yasnda-ve-cekilis-zaman.html

      YanıtlaSil

    Abone Ol


    Like us on Facebook