Color Pop

Colour Pop / Ultra Matte Lip - Tulle

06:00


Colour Pop ; uzun zamandır dikkatimi çeken ama nedense almaya çok yanaşmadığım bir marka idi.Özellikle farları çok meşhur olan markanın bence dudak ürünleriyle ön planda olması gerektiğini bu ürünü kullanınca anladım. 


 Far paletiyle birlikte gelen ultra mat likit rujlarından en meşhuru Tulle rengi



Kendi sitesinde leylak-bordo rengi olarak tanımlanmış.Dudak rengine göre hafif değişiklik gösterebiliyor.Bende  daha çok kahve - bordo tonu olarak yansıttı. Öncelikle çok hızlı sabitleniyor bu yüzden seri bir şekilde sürmeniz gerekiyor.Dudağınızı kalemle çerçeveleyip , iç kısımdan sürmeye başlarsanız daha kolay uygularsınız.Eğer beni uzun zamandır takip ediyorsanız bir rujda en önem verdiğim şey'in kalıcılık olduğunu biliyorsunuzdur.Ve kesinlikle ultra matte bu konuda çok başarılı.Abartısız sabahtan akşama kadar sizinle ve en önemlisi dudağı kurutmuyor.Kesinlikle gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.Ülkemizde malesef satılmıyor ama Orjinaliburda aracılığı ile sahip olma şansına sahipsiniz.Ben başka renklerinin siparişini verdim bile.








Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Bayıldımm sizde rengi şahane durmuş bazılarında mor tonlarında durabiliyor o yüzden ben de nasıl durur bilemediğim siparis de edemiyorum 😔😔😔

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook