Colour Pop

Colour Pop - Where the light is - Blaze / Glow / Kathleenlights / Cornelious

06:00


Colour Pop markasına ait aklıma olan tek şey farlarıydı. Hakkında o kadar çok övgü dolu sözler okuyordum ki sonunda hem denemek hemde gerçekten bu övgüyü hak ediyor mu diyerekten  https://instagram.com/orjinaliburda'ya sipariş vermiştim.


Where The Light Is  paleti bej , bakır , kahverengi ve bronz renklerinden oluşan 4 adet far seti.

  
İkisi mat ikisi metalik olmak üzere genel özellikleri kremsi yapıdan hemen toza dönüşmeleri.Kalıcılık olarak baz  ile yaklaşık 8-10 saat kalıcılar.Bazsız olarak 3-4 saat kaldılar ki belirtmem lazım benim göz kapağım oldukça yağlıdır.Bir diğer ilginç konu fırça ve parmak ile uygulamada farklılık göstermesi.Normal de farları parmakla uygulamam ama bana verilen ipucuyla denediğimde gerçekten daha başarılı olduklarını gözlemledim.


Blaze ; metalik yapıda içinde ışıltılar, simler , altın tonlamalar barındıran bronz far.Tam % 100 olarak benzemesede MAC'in  It Up Pretty pigment'ine muadil olarak gösterilmiş.
Bu sette en sevdiğim birinci renk olarak kategorilendirebilirim.




Glow ; adıyla hiç bütünleşmeyen ve sette hiç anlaşamadığımız  mat krem rengi far,
Özellikle tek başına sürüldüğünde beyazlık ağırlık olmak üzere çiğ bir duruş sergiliyor.Mac Vanilla 'yı biraz andırıyor.Açıkcası hiç sevmedim.





Kathleenlights ; en sevdiğim 2. renk. Metalik yapıda , parıltılı ,içinde altın tonlamalarında da olduğu altın-bakır tonu.Ve bu dörtüden en çok pigmentlisi bu far. MAC  Bao Bao Jewels ile hemen hemen aynı diyebilirim.





Cornelious ; mat karamel kahverengi tonu. Yapısı ve özellik olarak Glow ile aynısı .Bunu da çok sevemedim. MAC 'in Latte'sine oldukça benziyor.













Açıkcası Colour Pop 'ların denediğim ürünler arasında rujlarının daha başarılı olduğunu düşünüyorum.Belli bir süre sonra özellikle  mat olan farlarda taşlaşma oluyor.Bu da hiç hoş bir durum değil açıkcası.Gün olurda ülkemize gelirse , ya da getirme şansınız olursa bilginiz olsun.















Benzer Yazılar

4 yorum

  1. Ay ben en çok sondaki rengi beğendim.. :))

    YanıtlaSil
  2. Ben de o mat krem rengi olanı begenip siparis etmeyi düşünüyordum damarları kapatmak için siz de kötü dediniz :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de o mat krem rengi olanı begenip siparis etmeyi düşünüyordum damarları kapatmak için siz de kötü dediniz :))

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook