mac

MAC Studio Waterweight SPF30 Fondöten - NW20

06:00


Bu zamana kadar Mac'te cildimin en iyi anlaştığı fondöten studio fix olmuştur.Açıkcası hem farklı fondötenler denemek hem de istediğim aydınlık görüntüyü yakalayamadığım için uzun süredir almıyordum. Studio Waterweight'i ilk yabancı sayfalarda gördüğümde içimden bir ses çok iyi anlaşcağımızın sinyalini vermişti bile.



Hangi markanın fondötenini alırsanız alın lütfen uygulama yaptırtıp gün ışığına çıkın ve dolaşın. Böylelikle yüzünde oturmasını , kalıcılığını görerek daha sağlıklı karar vermiş olursunuz. Studio fix'te NW22 iken Waterweight'te NW20 cilt rengime tam uydu.


Akışkan ve elastik yapılı jel-serum formülüyle benim tabirimle strobing etkili fondöten yapmışlar.Transparandan orta örtücülüğe sahip olduğundan kusurların görünümünü azaltıp, yağ kontrolünü sağlıyor.Özellikle cildi karmadan yağlıya dönük ciltler için üretilmiş olduğunu düşünüyorum.Ki zaten benim cildim de öyle olduğu için süper anlaştılar.Kullanmadan önce mutlaka çalkalamanız gerekiyor.Aynı hafta çıkardığı 196 numaralı fırçayla uygulaması mükemmel olduğu gibi beautyblender'la da güzel sonuç aldım.


Damlalıklı olan föndöten için ayrıca pompa takarak daha rahat kullanabilirsiniz.



Dediğim gibi yapısı oldukça akışkan , sürüldükten sonra rengin oturması en fazla 15 dakikayı buluyor.


Cilde verdiği sağlıklı görüntü , ışıltı inanılmaz güzel.Kalıcılık konusunda da performans oldukça başarılı. Yaklaşık 8 -9 saate kadar hiç birşey olmadı. Çok sıcak bir ortamda değilseniz parlama yapmıyor.Ama sıcak bir ortamda özellikle T bölgesinde parlama yaptı.Ama genede o verdiği güzel görüntü herşeye değiyor.





Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Benimde cildim kuru-karma nc15'i denedim önce biraz bir ton kadar koyu gibi durdu daha sonra cildime oturdu ve çok doğal durdu ama alıp, almamak konusunda kararsızım:)

    YanıtlaSil
  2. mac in fondötenlerini peksevmiyorum ama bunun yapısı tarif ettiğin kadarıyla güzel duruyor kuzum :) güle güle kullan♥

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook