Tyana Kozmetik

UGUİSU POO Maske- Nightingale

06:00



Birisi size gelse yüzüne bülbül dışkısı sürer misin dese vereceğimiz cevap ve tepki hemen hemen aynıdır.



1603 yılında ilk defa Geyşa’lar tarafından kullanılmaya başlanan Bülbül Dışkısı içeren  bu Cilt Maskesi yaklaşık olarak 412 yıldır bayanlar tarafından kullanılmakta olup halen dünyanın en popüler olan Cilt Maskesidir.

Uguisu poo yüzde yüz sağlıklıdır. herhangi bir zararlı mikro organizma içermediğinden emin olmak için ultraviole ile sterilizyan yapılmaktadır. Özellikle son yıllarda dünyada çok tanınmış olan Victoria ve David beckham, Tom cruise ,Tyra Banks , Oprah ve Anderson Cooper gibi bir bir çok ünlü sanatçı tarafından güzellik sırı gibi bilinerek kullanılmaya başlanmıştır.  Ciltlerindeki değişikliğin nedeninin Uguisupoo Mask sayesinde olduğunu   farklı zamanlarda ve farklı ortamlarda basınla paylaşmışlardır.
Tom Cruise ve Oprah Botox yerine anti aging amaçlı maskeyi her gece kullanarak  ciltlerindeki gençleşmeyi sağladıklarını bir çoğu ortamda dile getirmektedirler.







Maskeyi  haftada 1 kez kullandım. Ufak olduğuna bakmayın zaten 1 çay kaşığı yetiyor.


Kıvamını ayarlayacak şekilde ılık su ilave edip , maske fırçayla karıştırdıktan sonra cildime sürüp yaklaşık 10-15 dakika kurumasını bekleyip yıkadım. Yaklaşık bu maskeyi sanırım 3-4 aydır kullanıyorum bu yüzden çok rahatlıkla yorumlayabilirim. Benim cilt tipim karmadan yağlıya dönük ve ara ara regl, stresten dolayı sivilce çıkabiliyor. Bu maskeyi uyguladığımda çıkan sivilcelerimi söndürmede başarılı olduğunu gözlemledim.Ayrıca maskeden sonra cildime asla nemlendirici sürme ihtiyacı hissetmiyorum.Cildime verdiği parlaklığı alttaki fotoğraftanda görebilirsiniz. Kesinlikle kötü bir kokusu yok hatta hiç bir kokusu yok bile diyebilirim. Türkiye'de sadece Tyana Kozmetik sitesinde bulabilirsiniz. Yarın bu maskeyle beraber kullandığım sabunundan da bahsedeceğim.Kombin şeklinde ürün kullanırsanız kesinlikle daha iyi verim elde ediyorsunuz.








Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Ürünü denememiz için yollamışlardı. Ne zararını ne de yararını gördüm diyebilirim. Ürünü görünce Firma yetkilisinin rezil davranışları aklıma geliyor :@

    YanıtlaSil
  2. Çok merak ettim maske takıntım var zaten:) yararı oluyorsa bunuda süreriz cildimize :))

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook