Dalan

Dalan Antik Zeytinyağlı Lavanta Sabunu

06:00



 En sevdiğim çiceklerden biridir lavanta. Kendisine has hoş bir kokusu olan bu bitkinin sağladığı faydaları da göz ardı etmemek gerekir.En sevdiğim özelliği yatıştırıcı ve sakinleştirici etkisi.
Dalan markası  lavantayla zeytinyağını birleştirip hem rahatlatma hem de yumuşaklık veren antik sabununu bizlere sundu.









% 100 Bitkisel olan sabunun renk ve kokusunun doğal olması kesinlikle insanın içine siniyor.Hem saç hem de vücut için kullanıma uygun olan sabunu ben vücut için kullanıyorum.Gerçekten de verdiği rahatlacı etkisi çok güzel.Ayrıca açıklamasında saç dökülmesine ve kepek sorununun giderilmesinde etkili olduğu belirtilmiş.8-10 tl gibi bir fiyat aralığında satılan sabunu fiyat/performans açısından oldukça yeterli buldum. 

Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Lavanta kokusunu 25 yaşına kadar hiç sevemedim. Ta ki Durance'nin lavantalı yüz kremi ardından moshos un kremini kullanana kadar. onların kokularıyla alışır oldum.. Dalan sevdiğim yerli markalardan biri.. Sabunu saça kullanamayanlardanım, ciddi şekilde keçeye dönebilir saçlarım =)

    YanıtlaSil
  2. Dalan markasının özellikle el kremlerini seviyorum, bu sabunu görmüş ama almamıştım, ama ilk fırsatta deneyecek gibiyim

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook