Dermobakim.com

Nuxe Baume Prodigieux Levres Spf 15 / Koruyan ve Parlaklık Veren Dudak Kremi

06:00


Nuxe ürünlerinde şu ana kadar deneyimlediğim ürünlerden sevdiklerimde oldu , anlaşamadıklarımda. Geçtiğimiz günlerde Dermobakim sitesinden gelen pakette  meşhur dudak kremini görünce deneme fırsatı yakalamama pek bi sevindim.Çünkü  ürün hakkında hep olumlu yorumlar okuyup , yerlere göklere sığdırılamayan övgüler duyuyordum.





Mango yağı, Ayçiçeği, Shea Butter ve Badem Yağı besleyici doğal özlerinin zengin karışımı ile dudaklarınız derinlemesine beslenir, esneklik ve yumuşaklığını yeniden kazanır. SPF 15 Güneş Filtreleri ve E Vitamini İkilisi ile dudaklarınızı Güneşten ve sert hava şartlarının zararlarından korur. Kurutulmuş Buğday Proteinleri ince çizgileri doldurup dolgunlaştırırken parıltılı tanecikler dudaklarınıza hafif bir renk verir. 7ml'lik ürünün 4 farklı renk seçeneği var.


Süngerli aplikatör ile  kolay uygulama sağlayabiliyorsunuz. Bendeki ürün şeffaf tonlarda olup , ister tek başına , isterseniz özellikle nude tonlardaki rujların üstüne uygulama yapabiliyorsunuz.
Verdiği nem gerçekten başarılı  ama hafif bir yapış yapış hissi var. Kalıcılık olarak siz birşeyler yiyip içene kadar sizinle.Dudağa sağladığı bakım özellikle gece sürüp yattığında  ertesi gün yumuşak dudaklarla uyanıyorsunuz. Fiyatları değişkenlik gösteren ürünün şu an sitede satış fiyatı 39.20

Sizin sevdiğiniz  yada önerdiğiniz Nuxe ürünleri var mı ?







Benzer Yazılar

1 yorum

  1. Nuxe dudak balmı çok iyi nwmlendiriyo.sabah sürüyorum bir şey yiyip içene kadar dudaklarım nemli kalıyo. Tavsiue ederim.ben de ueni bir blog açtım. Orda hepsini yazıcam

    YanıtlaSil

Abone Ol


Like us on Facebook